Design-ul interior – un alt mod de amenajare a spatiului

desingn-interior-proiect.png

De multa vreme incoace design-ul interior este asociat cu stilurile din moda. Asa cum vestimentatia afiseaza franturi de personalitate, modul de amenajare a spatiului reflecta aspecte ce tin de stil de amenajare, organizare si alte caracteristici personale. Cu alte cuvinte, elementele decorative nu sunt altceva decat amprente proprii de care te bucuri o mare parte din timp.
Exista o diferenta intre design interior si amenajare. Amenajarea presupune un mod de aranjare, in timp ce lucrarile care incadreaza un design interior sunt mult mai complexe.

Acestea implica finisaje, arhitectura, combinarea nuantelor din paleta de culori intr-un mod artistic care exprima anumite sentimente sau pur si simplu redau stari sufletesti.
In momentul in care iti faci curaj sa te documentezi despre designul interior si sa iti pui in miscare creativitatea este recomandat sa aloci un buget stabilit, care oricum se poate sa il depasesti, dar in acest mod cel putin ai un punct de orientare.
Un alt aspect pe care il poti urmari cand vrei sa te apuci de asemenea lucrari sau cum mai spun unele persoane o altfel de renovare este indicat sa vizezi magazine cu profil Art & Deco. Intocmai din dorinta de a fi cat mai accesibil publicului interesat, magazinul Decodepot dispune de o prezentare a catalogului online pe https://www.decodepot.ro/.

  • Rolul design-ului interior

Design-ul interior este considerat o ramura a arhitecturii. Desi in ultimul timp a amenaja un spatiu se realizeaza cu putina imaginatie, totusi articolele trebuie sa fie specifice pentru a reda un aspect inedit. Scopul acestui tip de amenajare este de a oferi confort vizual, dar și practic.

  • Stiluri de design interior

Stilul la moda in ultimul timp este cel modern care se bazeaza pe principiul minimalismului. Acest stil este completat de linii simple, o gama redusa de culori ce redau pe cat se poate luminozitatea. Fundalurile grele si supraaglomerarea nu fac parte din caracteristicile acestui stil. Daca pentru tine confort inseamna lucruri simple care nu ies in evidenta, atunci te poti orienta spre aceasta categorie.

Stilul contemporan, clasic sau traditional este o categorie ce implica amplasarea multor elemente elegante ce imbogatesc spatiul vizual prin ornamente si linii rafinate.

Stilul vintage este special prin aerul istoric care te duce cu gandul la calatoriile in secole apuse. Elementele de baza sunt piesele electrice vechi, carcasele din metal neslefuit, vechi.
Elemente pentru aceste stiluri poti sa le regăsesti in portofoliul destinat articolelor decorative de pe https://www.decodepot.ro/.

Cum alegi un stil de design interior?
Daca nu stii exact in stil doresti sa iti decorezi locuinta poti sa incepi prin a face o lista cu lucrurile care te atrag sau in preajma carora resimti o stare de bine.
Ca o mentiune dupa care te poti ghida este ca un interior trebuie sa caracterizeze persoanele care il ocupa sa se potriveasca cu personalitatea si obiceiurile lor. Mai important este necesar sa iei in considerare si ce stare transmite acea amenajare si persoanelor care iti vor calca pragul cu diferite ocazii.

Decoratiuni Decodepot pentru casa ta.
Indiferent cum doresti sa amenajezi nu exista o lista predefinita. Tot ceea ce da originalitate tine de propria creativitate, de aceea pe https://www.decodepot.ro/ poti sa iti starnesti curiozitatea si inspiratia cu produse dintr-o gama variata.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.