Ivan Patzaichin și Descoperă Rowmania revin la Călărași

Călărași, Călărași, vrem vâslași!
Ivan Patzaichin și Descoperă Rowmania revin la Călărași și caută din nou campioni la vâslit! Sâmbătă, de Ziua Dunării 💦 – 29 iunie, începând cu ora 09:30, în zona Debarcader, parcul Central.
🔵Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, ești binevenit în echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.
Dacă nu vâslesti, vino să sustii concurentii, să serbăm împreună Ziua Internațională a Dunării si să tebucuri de o zi petrecută în natură, printre campioni.
🔵Ia-i și pe cei mici cu tine, să vadă cum se fac bărcile, avem un atelier special pentru ei, de construcție de machete de bărci.

P R O G R A M:
Competiție de vâslit în canotci de 10+1
9:30 – 11:45 Înscrierea participanților | acomodarea cu ambarcaţiunile
11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii în concurs | ședința tehnică
12:45 – 14:00 Concursul de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere

👨Atelier pentru copii
10:00 – 14:00 Construcție de machete de canotci

Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului.
Accesul este gratuit.

Câştigătorii de la Călărași vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Descoperă Rowmania o campanie de promovare a patrimoniului național al cărei obiectiv este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.
Descoperă Rowmania este parte din campania națională Apele Unite ale României (A.U.R.), de conștientizare și valorizare a potențialului hidrografic românesc prin activități de educație non-formală, ecologizare și sport în aer liber și prin angrenarea comunităților într-un exercițiu de prețuire și protejare a apelor ce le traversează.

Campania națională „Apele Unite ale României” este sprijinită de Kaufland Romania.
Descoperă Rowmania Călărași este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primăria Municipiului Călărași în cadrul proiectului „Ziua Dunării”.
Cu sprijinul: Clubul Sportiv Municipal Călărași, Apele Romane, DC Communication, Enot Paddles, AQUA Carpatica şi Radio Romania Regional.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.