Fotografi nunta in Bucuresti

Nunta este un sentiment unic al celui mai important moment din viata, momentul in care spui: Da! Emotiile pe care le simti si pe care apoi le vei retrai rasfoind albumul cu fotografiile si filmarile de la nunta, sunt unice. Un fotograf de nunta, poate sa fie aceea persoana atenta la fiecare clipa de magie a ta si a partenerei tale.
Un fotograf de nunta, este un profesionist care o sa capteze acele momente speciale pentru ca mai tarziu, tu si partenera ta, sa le puteti pastra pe vecie, dar in acelasi timp, profesionistul, trebuie sa fie discret pentru ca tu si aleasa sa va puteti bucura de nunta! Iar pentru asta ca recomand sa apelati la fotografi nunta Bucuresti, Tel. 0734313777 sau e-amil: contact@whitestories.ro

In continuarea acestui articol, va voi povesti, ceva de la nunta mea! In toamna anului 2011, am avut ocazia fericita, ca eu si a mea aleasa, sa ne oficializam relatia, care dura de multi ani.
Daca va zic, ca organizare acestui eveniment, cu tot ce inseamna: plata , bunul mers al petreceri, a cazut exclusiv pe noi si-a fost greu si din punct de vedere financiar, dar si organizatoric, o sa ma credeti?

Am inceput cu inceputul: alegerea locatiei, a hainelor, a verighetelor si asta cu circa 6 luni inainte de data stabilita, pentru nunta. Imi amintesc de multe ori cu placere modelele de verighete incercate, de costumele probate si mai ales de rochiile de mireasa, pe care le-am cautat, in tot orasul, dar si pe la Bucuresti. Si, cand ziua evenimentului a sosit, invitati si noi ne-am simtit foarte bine, nici acum nu inteleg, cum au trecut asa de repede acele ore, incepand cu legalizare casatoriei la ofiterul starii civile, cu biserica si mai apoi petrecerea. Au trecut atat de repede, ca un vis. Un vis pe care mereu il retraiesc prin inchiderea ochilor si deruland acele imagini minunate. Este bine ca ma ajuta memoria si, fireste, imi doresc sa nu mi-o pierd niciodata deoarece, am stocat acel eveniment fericit, in memorie. Luati cu valtoarea cheltuielilor, am decis eu si sotia ca nu avem bani pentru filmare nuntii, fara sa verificam sau sa intrebam, cat ne-ar costa acest serviciu indispensabil si degeaba am aflat dupa nunta, era prea tarziu. Nu era un efort financiar deosebit.

Asadar, voi sa nu faceti ca mine! Sa va luati un fotograf bun!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.