Gama de aparate Daikin – performanta in climatizare

Daca sunteti interesat sa achizitionati un aparat de aer conditionat, expertii in domeniu, va recomanda: aparatele de aer conditionat Daikin, din seria de ultima generatie Daikin Ururu Sarara. Acestea reprezinta singurele split-uri de perete ce ofera posibilitatea aportului de aer proaspat din exterior, fapt ce elimina obligativitatea aerisirii incaperii destinate climatizarii.

Gama Daikin Ururu Sarara se evidentiaza printr-un nivel al controlului sofisticat, bazandu-se pe cinci tehnici de tratare a aerului, lucru ce permite obtinerea unor conditii optime de confort. Totodata, intreaga gama dispune de valori SEER si SCOP ce se incadreaza in clasa energetica A+++. Totul datorita unui compresor performant si noului schimbator de caldura eficiente din punct de vedere energetic. Mai mult de atat, unitatea Daikin a primit o recunoastere bine-meritata in peisajul solutiilor de climatizare, castigand premiul de design Red Dot in 2013.

Optand pentru un aparat de aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ25N Inverter 9000 BTU , beneficiate de o operare silentioasa, presiunea sonora fiind diminuata pana la19 dBA.

Tehnicile de tratare a aerului de care am amintit se caracterizeaza prin:

Incalzire / racire intr-o singura unitate prevazuta cu cea mai inalta clasificare energetica
Pe durata sezonului hibernal, functia Ururu de umidificare a aerului permite experimentarea unui confort optim, fara incalzire inutila
Pe intreg parcursul anotimpului calduros, functia Sarara asigura inlaturarea excesului de umezeala pastrand simultan o temperatura uniforma
Ventilare buna pentru aport de aer proaspat, inclusiv atunci cand ferestrele sunt inchise
Filtre de purificare a aerului care se curata automat, filtre pentru captarea particulelor de praf si cu rol de dezodorizare
Daikin a dezvoltat tehnologia cunoscuta drept “ochiul inteligent”. De fapt un detector de miscare, acest seznor este capabil sa detecteze prezenta umana, scazand puterea de operare sau oprind functionarea unitatii daca nu se afla nimeni in camera respectiva.

R-32 este agentul refrigerant folosit pentru traseul frigorific si detine multiple beneficii pentru mediu om, favorizand o buna eficienta energetica, alaturi de reducerea consumului. Noile directive europene privitoare la gazele fluorurate interzic utilizarea unor anumiti agenti frigorifici in diverse aplicatii, deoarece nu indeplinesc unele cerinte stricte legate de impactul asupra mediului, efectul de incalzire globala si eficienta. Agentul R-410A, actualmente folosit la AC-urile de tip split urmeaza a fi interzis din anul 2025, cauza principala constituind-o potentialul mare de GWP/incalzire globala.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.