Inchirieri spatii comerciale in Bucuresti.

Inchirieri spatii comerciale in Bucuresti.

Bucurestiul este orasul care gazduieste multe idei de afaceri, fiind in acelasi timp si un oras cosmopolit. Un oras foarte bine dezvoltat, centru universitar si locul unde marile corporatii prezente in Romania isi au sediul. Aici este locul unde orice idee de afacere poate prinde si creste de la o zi la alta. Dar si concurenta aici, este cea ma acerba. Va spun asta dupa ce am navigat in online dupa ofertele de  inchiriere spatii comerciale in Bucuresti.

Chiar daca oferta este una bogata, am observa, pe site-ul spatii-comerciale-romania.ro, ca spatiile comerciale sunt foarte cautate. Practic de la o zi la alta, pe site-ul respectiv o locatie, care pentru mine prezenta interes avea afista bannerul: Spatiu inchiriat!.
Revin, un pic la ideile de afaceri. Oricare ar fi ea trebuie sa dispui de un spatiu adecvat. Daca afacerea pe care ti-o doresti e in domeniul comertului cu amanuntul sau al serviciilor (restaurant, cafenea, etc), locatia trebuie sa fie intr-o zona cu vad.

De ce trebuie tinut cont atunci cand vrei sa inchiriezi un spatiu comercial?

Pe langa chiria pe care trebuie sa o platesti lunar, spatiul trebuie sa fie intr-o zona centrala, cu vad; Un pub sau o cafenea in zona centrala va atrage intotdeauna clienti.
Utilitatile. Spatiul pe care doresti sa-l inchiriezi e bine sa fie racordat la utilitati (apa, canal, gaze, electricitate, internet), pentru a nu investi tu, in aceste facilitati.
Fiind vorba de Bucuresti, trebuie tinut cont si de accesul la mijloacele de transport.
In functie de activitatea pe care urmeaza sa fie desfasurata se pot alege si spatii comericale in apropierea zonelor de mic comert situate in jurul marilor intersecti din capitala.
Chiar daca capitala este cea mai aglomerata localitate din Romania, succesul unei afaceri nu este garantat. asta, cu siguranta o stiu antreprenori care au inceput in capitala mici afaceri de la zero. Spatiul comercial, inchirierea lui este doar unul din obstacolele care trebuiesc depasite.

Asadar, pentru aceea care au de gand sa porneasca pe acest drum recomand vizitarea site-ului: spatii-comerciale-romania.ro, pentru inchiriere spatii comerciale in Bucuresti

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.