Curs pentru construirea unui site web profesional!

Curs pentru construirea unui site web profesional!
cum-sa-faci-un-site-web2Da, titlul este corect! Azi, va recomand, un curs mai special. Un curs practic care in final, te ajuta sa-ti creezi, singur un site web profesional. Acest curs web design, te va ajuta sa iti construiesti un blog sau un site web de prezentare.

Persoanele care nu au studii in acest domeniu sau persoanele pasionate, pot descoperi lucruri noi, in acest domeniu, aflat intr-o continua schimbare. Nu putini dintre noi credem ca le stim pe toate, iar atunci cand constatam ca nu-i chiar asa, am vrea sa facem un curs de specialitate, un curs practic de web designer, dar lipsa timpului si a banilor, uneori, ne impiedica. Ei, acum ne putem imbogatii cunostintele in acest domeniu, participand la acest curs unde un specialist, ne va invata cum sa construim un site web, folosind diverse instrumente.

Cu ceva anii in urma, nimeni nu era dispus sa impartaseasca experienta din domeniul web design, dar lucrurle au evoluat. Oamenii au realizat ca se poate face un nume oferind ajutor celorlalti si realizand astfel o comunitate in jurul site-urilor, pe care le viziteaza foarte multi oameni.

Din acest punct, cred ca am evoluat mental, nu mai suntem atat de subiectivisti. Azi, se poate invata limbajul programarii participand la cursuri, chiar daca nu ai cunostinte in acest domeniu. Tot ce trebuie sa facem este sa ne dorim sa evoluam. Cu putin timp alocat si cu multa rabadare totul va fi bine, chiar daca avem tendinta sa spunem ca pe o nisa in care isi desfoasoara activitatea profesionisti, noi vom esua.

Informatii despre curs practic: invata sa iti faci singur un site web

Perioada in care se desfasoara cursul: 25-27 Februarie 2019,  intre orele 17-20. Orele nu sunt batute in cuie, ele se pot modifica in functie de disponibilitatea celor inscrisi la curs.
Orasul in care se tine cursul: Baia Mare.
Sunt 52 de lectii, iar durata aproximativa este de 9 ore.

Locurile sunt limitate, o grupa este formata din cel mult 6 persoane.
Pentru alte informatii aveti un nr. de tel +40 727 765 177 si o adresa de email: contact@goweb.ro.

Din blogosfera romaneasca va doresc mult succes!

sursa foto: goweb.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.