Expert pentru evaluarea proprietati

Expert pentru evaluarea proprietati
Esti detinatorul unei proprietati si vrei sa stii valoarea ei sau doresti sa iti cumperi o proprietate si vrei sa stii cati bani face? Intrebari pe care multi si le pun, azi, in Romania. Pentru a avea un raspuns corect, trebuie sa apelam la un expert anevar, care ne va spune exact pretul proprietati. Expert anevar, gasim acum si cu ajutorul internetului. Cautarea efectuata de mine, m-a dus pe site-ul: evaluari-proprietati-romania.ro. Aici am aflat ca Activ Property Services, este prezenta pe aceasta piata, din anul 1993, in Bucuresti, dar si in Cluj-Napoca sau Timisoara.

Echipa este formata, in acest moment, din 11 experti evaluatori ANEVAR si peste 30 de experti evaluatori colaboratori in Romania.

Evaluarea proprietatilor, fie ca suntem persoane fizice sau persoane juridice, ne va spune pretul corect, pentru momentul in care vrem sa vindem o proprietate. De asemenea, o evaluare corecta ne va ajuta in obtinerea unui credit pentru care avem nevoie de o garantie imobiliara.
Bineinteles ca in procesul de evaluarea a unei proprietati exista multi factori care influenteaza pretul final. Spre exemplu: anul in care a fost construita proprietatea, materialele folosite pentru construirea acesteia, modul in care a fost intretinuta si/sau imbunatairele facute pe parcurs.

De ce sa alegi Activ Property Services? Bneficii?
Pentru expertii anevar de la Activ Property Services, ofera evaluare si pentru hoteluri, spatii industriale, spatii comerciale, spatii rezidentiale, spatii pentru birouri sau terenuri.

Experii de la Activ Property Service sunt acreditaţi ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din România). De asemenea, inca din anul 2007, acestia sunt membri RICS ( Asociatia Profesionala Royal Institution of Chartered Surveyors).

Un lucru important pe care doresc sa-l subliniez, este faptul ca expertii de la Activ Property Services, au fost, in decursul anilor, evaluatori pentru diverse fonduri de investitii straine, dar si companii locale.

Despre beneficiile unei evaluari a proprietati, puteti acum sa aveti o idee mult mai corecta despre cum trebuie sa actionati si cu cine! Piata imobiliara din Romania si nu numai, este o piata care inregistreaza fluctuatii si de aceea este necesara o evaluare corecta.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.