Dreptul la moarte este completat de dreptul la repatriere decenta

E timpul sa privim partea plina a paharului conditiei nostre de muritori! Bunica mea sta in pat neputandu-se misca de 10 ani. De un deceniu ea nu poate sa se hraneasca singura, sa se intoarca de pe o parte pe cealalta, sa isi ia o pastila, sa se spele sau sa se schimbe.
slide-1-.png

Bunica mea este credincioasa si demna si in ciuda faptului ca adus o viata grea a stiut sa o pretuiasca mereu, dar sunt zile si nopti, cand suferinta este atat de mare, incat se trezeste spunand:„Oare ce i-am gresit lui Dumnezeu de nu ma lasa sa mor?”

Apoi gandul imi fuge la Prometeu. Dupa ce a daruit omenirii focul, element civilizator, a fost inlantuit de un munte si se spune ca si acum vulturii ii ciugulesc ficatul, iar el repeta deznadajduit:„Nu pot muri! Nu pot muri!”
Moartea celor dragi ne doare, ne zdruncina temeliile sufletului, dar haideti sa o privim ca pe un drept si ca o dezlegare de suferinta fizica si sufleteasca!

Iar daca omul plecat in Spania, Anglia, Germania are dreptul la moarte, neaparat are dreptul la repatriere decedati Spania.
Este posibil ca moartea sa reprezinte o etapa superioara in devenirea oricarui om, cu toate ca impactul ei asupra supravietuitorilor este devastator, dar in mod cert firma Repatriere-Romania.ro ofera cele mai bune servicii de repatriere decedati din tarile apartinand spatiului european.
Inca de la debutul colaborarii cu consilierii funerari apartinatorul nu poate sa nu aprecieze empatia lor, compasiunea de care dau dovada, disponibilitatea si spiritul de organizare.

Din momentul in care aici a fost semnat contractul intre firma si apartinator, echipa de acolo incepe sa actioneze organizat si impecabil.
Specialistii actioneaza simultan pe toate planurile, fiecare in domeniul in care detine expertiza.
Adevarul este ca sunt atat de multe de facut ca decedatul sa beneficieze de dreptul sau de repatriere, incat numai salariatii unei firme de profil pot termina la timp totul ca mortul sa aiba parte de binemeritata odihna.
Transportul nu se poate face fara:

-masina funerara autorizata, cu toate taxele si asigurarile achitate, in perfecta stare tehnica si stralucind de curatenie
-certificatul de deces si pasaportul funerar. Nu sunt permise sub nicio forma abaterile de la traseul precizat de acest document
-sicrie standard: unul din zinc si altul din lemn de esenta tare, placuta de identificare a decedatului si capac sigilat
-corp neinsufletit toaletat cu grija si imbalsamat cu substante garantate. Perfect conservat, defunctul va fi in forma maxima la intalnirea cu ai sai si la plecarea in cele mai importante calatorii ale sale.

In cazul in care pierzi pe cineva drag departe de tara, nu uita ca ai un aliat de nadejde in firma de servicii funerare prezentata mai sus! Consilierii funerari te trateaza cu compasiune de la fixarea pretului, pana la informatiile si sfaturile pe care ti le dau.
Cel mai mult ii apreciez pentru responsabilitatea cu care fac totul ca dreptul la repatriere al oricarui roman care moare peste hotare sa fie respectat. Hai, sterge-ti lacrimile si priveste partea plina a paharului! Poate ca tu esti mult mai puternica/puternic, de aceea ai fost ales de catre divinitate sa fii supravietuitor si sa asiguri respectarea dreptului la repatriere al celui drag!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.