O vidanja care nu strica atmosfera

Imi amintesc o faza situata intre ras si plans care a avut loc acum patru ani pe strada mea. Era vara si vecinii nostri aveau cununia civila, o petrecere cu 40-50 de invitati organizata in cortul din curtea spationasa.
Deodata, cand au iesit pe strada sa danseze, invitatii au zarit masina urat mirositoare cu frtunile murdare si i-au barat drumul. Se ducea la un alt vecin, care avea programare de vreo trei zile, dar petrecaretii cereau imperios ca vidanja sa plece si sa nu le strice atmosfera. A iesit cel care ii chemase pe cei care trebuia sa vidanjeze putul absorbant sa le explice ca este urgenta si sa ii permita si lui sa isi goleasca putul absorbant, dar oamenii de la cununie i-au batut obrazul spunandu-i ca ei vor sa manace, sa bea si sa petreaca, desi la vederea masinii le-a cam pierit pofta. Daca mai vine vorba si de imprastiat in aer mirosul specific…

Oamenii aveau dreptate (este greu sa spui care dintre ei. Imi aduc aminte de un om batran din sat, care cand i se solicita o parere intr-un conflic spunea doar:”Dreptate este”, fara sa precizeze de partea cui) si unii si altii. Vidanjarea cu metodele si masinile de atunci nu se putea face fara poluare, iar ceilalti vecini erau liberi sa faca tot ce vor in curtea lor. Si eu, copil fiind, ma temeam instinctual de vidanja, fiindca stiam ce ne asteapta, daca oprea in apropierea casei noastre.

Acum, vidanja Bucuresti poate sosi in orice zi, chiar si de Anul Nou, fiindca nu mai strica atmosfera oamenilor din jur. Complet ermetizate aceste masini executa operatiunea pentru care sunt destinate, cat mai igienic cu putinta.
In exterior masinile firmei Aquaactiv.ro stralucesc de curatenie. Dupa fiecare utilizare sunt spalate si dezinfectate si furtunile si echipamentele din dotare care asigua golirea puturilor sau foselor septice.

Daca iti doresti vidanjare ecologica la cele mai mici preturi, intra pe site-ul firmei prezentate mai sus si solicita o oferta de pret pentru serviciul de care ai nevoie. Peste putin timp, vei fi contactat si veti stabili detaliile colaborarii.

Vecinii nu se vor mai plange ca le strici atmosfera si petrecerea cu vidanja, iar cei ai casei nu vor pleca de-acasa sub un pretext sau altul, chiar daca este iarna. Iti intra in curte o masina curata si iese la fel de curata datorita dotarilor si dispozitivelor care permit acest lucru.
Dar vidanjare ecologica inseamna mai mult de-atat! Inseamna ca toate dejectiile tale, toata mizeria colectata din gospodarie nu va fi varsata pe camp sau intr-un rau si ca nu vei fi niciodata vinovat ca ai contaminat mediul.

Aquaactiv.ro sunt furnizori onesti de servicii, de aceea numarul partenerilor lor de afaceri creste in continuu, sunt foarte priceputi in ceea ce fac, prompti in oferirea serviciilor si empatici la stabilirea preturilor.
Ei nu fac parte din categoria furnizorilor de servicii care stiind cat de importanta este munca lor, maresc mereu preturile, ci inteleg nevoia clientilor de canalizare care functioneaza perfect si de vidanjare ecologica.

Firma prezentata mai sus executa de peste 5 ani vidanjare pentru compania noastra care fiind situata intr-un cadru de vis este prevazuta cu sistem propriu de canalizare.
Noi suntem 100% multumiti si le recomandam tuturor servicii de vidanjare fara miros!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.