Modele de pantofi cu toc

Modele de pantofi cu toc

 

  1. Tocuri înclinate și cilindrice

Pantoful  iubit primește o actualizare înclinată pentru tendințele de pantofi din toamna / iarna 2018-2019. Orientarea arhitecturală a fost văzută pe podium și este prevăzută să ia cu asalt lunlei mai reci . Ne place cum un unghi intenționat poate transforma un pantof de bază într-o piesă de artă purtătoare.

Fendi a debutat cu cizme cowboy elegante, cu tocuri înclinate, în timp ce Prada a prezentat pantofii  oxford, cu vârfuri spațiale de rachetă. Tocurile înclinate au împodobit colectia de toamna 2018 la Isabel Marant, creând o siluetă neobișnuită.

Tocurile cilindrice, precum cele ciudate pe care le-am văzut la Stella McCartney, duc geometria la un nivel la modă pentru sezon. Este placut modul în care tocurile groase cilindrice adaugă o tăietură decisivă chiar și pentru cei mai drăguti pantofi pentru toamna anului 2018. Contrastul creează o tensiune încântătoare, trendy, care va avea un aspect de bază la o înălțime medie.

  1. Pantofi sexy de argint

Argumentele ecranului televizorului au traversat podiumurile de la Londra la Milano! Argintul a fost metalul greu al sezonului, iar designerii au asociat nuantele cu restul accesoriilor si articolelor de imbracaminte, de la dresuri opace la haine supradimensionate.

Argintul are o atracție fascinantă, dar păstrează o subtilitate pe care aurul nu reușește să-l atingă. Argintul are cu siguranță success la o tinuta de seară, mai ales când este asociat cu paiete strălucitoare și un toc înalt, dar poate fi și o culoare purtătoare pentru uzul cotidian atunci când accesorizat unei tinute lacuite.

Textură a condus atunci când a fost prezentata la majoritatea pantofilor argintii pentru toamna anului 2018 pe podiumurile de moda. Cizmele cu toc Calvin Klein  prezentate sub forma unor cizme galactice și prismatice, perfectă pentru spectacole de rock și pentru toate petrecerile de noapte. Altuzarra a trimis o cizma similară cu o țesătură cu efect multidimensional. Dolce & Gabbana a lansat în această toamnă trendul de încălțăminte pentru anul 2018, cu pantofi de un argintiu orbitor, care erau  un spectacol in sine.

În tandem cu tocul înclinat, modele mai neobișnuite au incantat podiumurile colecțiilor de toamna si iarna. Tocurile arhitecturale, sculpturale au transformat pantoful cel mai silențios într-o piesă de artă dinamică. Ele au adus adâncime și o simțire cu mai multe fațete pantofului clasic, în plus față de volumul de pantofi de delicat.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.