Slobozia a intrat în era digitală!

Patru aplicații, lansate în reședința de județ, vin în sprijinul cetățenilor și al administrației locale. Întrucât tehnologia a fost creată pentru a ne face viața mai ușoară, Slobozia beneficiază de patru soluții integrate în conceptul de Smart City pentru dezvoltare urbană și îmbunătățirea calității vieții.
City Health, Okey, Peditel și donez_450 sunt platformele testate cu succes în mari orașe ale țării, accesibile cu un singur clik, pe orice dispozitiv conectat la internet. Deși sunt lansate la nivel național de numai câteva luni, aplicațiile au deja mii de utilizatori. Fie că vorbim despre Okey, platforma destinată micilor întrerpinzători, de Peditel și donez_450, serviciul de sfat medical pediatric și platforma donatorilor de sânge, fie de City Health, aplicația care aduce mai aproape administrația locală de problemele comunității, iar pe cetățeni îi implică în dezvoltarea urbei, aceste soluții inteligente, oferite de partenerii Life is Hard S.A., vin să îmbunățească viața oamenilor, a afacerilor și a comunităților, pe diverse sectoare de activitate.
La evenimentul organizat la Slobozia au participat reprezentanții Serviciilor și Direcțiilor din cadrul Primăriei Slobozia, care vor opera pe aplicația City Health, precum Serviciul de Infromatică și Direcția de Administrare a Domeniului Public, dar și beneficiarii celorlalte aplicații, precum conducerile Centrului Județean de Transfuzii Sanguine și a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița, care au adresat întrebări despre funcționarea platformelor și despre feedback-ul primit la nivel național. Interesat de proiectul digital al municipalității a fost și președintele CJ Ialomița, Victor Moraru.
Aplicațiile sunt oferite de partenerii IT cu titlu gratuit pentru o perioadă de 2 ani, mai puțin platforma Okey pentru antreprenori, care poate fi utilizată gratuit timp de 1 an, în baza unui voucher. Aceasta oferă toate instrumentele software necesare managementului eficient al resurselor și activităților dintr-o afacere.
Toate platformele sunt funcționale, cu mențiunea că aplicația City Health va fi operabilă de la 1 ianuarie 2019. Până la această dată, cetățenii pot încărca pe platformă sesizări pe orice domeniu cuprins în aplicație. În funcție de cerințele fiecărei administrații locale, partenerii de la Life is Hard S.A. vor îmbunătăți platforma.
Life is Hard S.A. este o companie cu 14 ani de experiență în domeniul IT și cu peste 35.000 de utilizatori zilnic ai instrumentelor digitale oferite.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.