Ce tip de imprimantă este potrivita pentru afacerea dvs?

Ce tip de imprimantă este potrivita pentru afacerea dvs?

 

Dacă sunteți în căutarea unei noi imprimante, poate fi puțin confuză decizia cu privire la care modelul pe care  ar trebui să il obțineți. Dacă nu aveți un scaner sau un fax, ar fi o idee bună să consultați o imprimantă cu mai multe funcții. Încercați să imprimați documente mai mici sau mai scurte sau doar ocazional? O imprimanta cu jet de cerneală ar fi probabil o alegere mai bună. Dacă aveți nevoie să imprimați în mod regulat sau să imprimați în cantități în masă, o imprimantă laser ar putea fi cea mai bună alegere.

 

Cu toate tipurile de imprimante disponibile pe piață, alegerea unei imprimante specifice de utilizat în biroul dvs. poate fi destul de confuză. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege ce imprimanta să faceți, faceti o comparatie intre caracteristicile fiecarei imprimante.

 

Imprimantele au evoluat rapid în ultimii ani. Au dispărut zilele în care  cumpărati o imprimantă, un dispozitiv mare, ciudat, care avea nevoie de o masă proprie și putea să imprime. In prezent, puteți cumpăra un dispozitiv relativ ieftin și elegant, care nu numai că imprimă, ci și scanează și ocazional trimite faxuri.

 

Desigur, sunt destul de puține dintre aceste imprimante all-in-one disponibile. Toate cele mai importante companii de imprimante, printre care HP, Canon, Kyocera și altele, fac mai multe imprimante multifuncționale – și nu toate vor fi o alegere bună pentru nevoile dvs.

 

Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați o imprimantă all-in-one Kyocera Ecosys. Pentru început, veți dori să vă gândiți dacă doriți o imprimantă cu jet de cerneală sau o imprimantă laser. Imprimantele cu jet de cerneală sunt puțin mai ieftine decât imprimantele laser, dar trebuie să cumpărați în mod regulat cerneală. Imprimantele laser necesită încă să cumpărați toner, dar mult mai rar, astfel încât, în cele din urmă, puteți economisi bani. Există un alt compromis și asta e faptul că majoritatea imprimantelor laser pot imprima doar în alb și negru – ceea ce va fi bun pentru cei care planuiesc doar să tipărească documente, dar nu și pentru cei care doresc să imprime lucruri ca fotografiile.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.