Aer conditionat Inverter vs Aer conditionat non Inverter

Aer conditionat Inverter vs Aer conditionat non Inverter

Până acum câțiva ani, fiecare unitate de climatizare functiona cu viteză stabilă.Înseamnă că atunci când am pornit unitatea cu o telecomandă, unitatea a început să funcționeze și a funcționat la puterea sa maximă, la 100% din capacitate, pana când a atins temperatura stabilita. Unitate s-a oprit complet și nu a continuat să arunce aer rece sau căldură (folosind pompa de căldură).
Unitățile ce utilizeaza tehnologia veche pentru aer condiționat sunt net inferioare in raport cu cele noi, insa exista totui si cateva mici avantaje ale acestora pe care la vom evidentia.

Avantajele unităților de viteză stabile pentru aer condiționat

Senzație rece:
Aerul rece se simte chiar din momentul in care au fost pornite, nefind necesara o perioada de cateva minute de racire a aerului.
Unitatile cu putere constanta de racide de aer conditionat au doar 2 viteze (0% si 100%) si atunci cand le porniti trec de la a fi complet oprite la maxim de capacitate imediat după pornire.
Aparatele de aer conditionat de generatie veche generau un consum mare de energie la pornire pentru care unitatea trebuie să treacă de la 0% la 100%, ceea ce putea crea probleme la instalatia electrica a cladirii datorita caerilor bruste e teniune.
S-a observat că senzația de răceală brusca a fost apreciala de multi oameni, aparatele de climatizare de tip inverter Chigo spre exemplu nu funcționează în acest fel, deoarece acestea încep să functioneze la putere mica și apoi accelerează la capacitatea sa maximă atingând 140% din capacitatea sa nominală.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.