Ajutor de urgență pentru 8 familii

Opt familii fără venituri sau cu venituri reduse au primit ajutor de urgență din partea Primăriei Municipiului Slobozia, constând în lemne de foc, în valoare de 500 lei/ caz.
Acordarea acestor ajutoare a fost aprobată de Consiliul Local în ședința ordinară din 25 octombrie 2018, prin HCL nr.195, iar transportul de lemne a ajuns deja în poarta beneficiarilor, mulțumiți că vor avea cu ce să își încălzească locuința în aceste zile friguroase.
Pot beneficia de ajutorul de urgență, constând în lemne pentru foc, persoanele singure sau familiile care se încălzesc cu lemne și al căror venit net lunar este mai mic de 615 lei pe membru de familie.

Valoarea ajutorului de urgență se va acorda după cum urmează:
– Lemne de foc în valoare de 500 lei, pentru cei care nu au beneficiat de ajutor pentru încălzirea locuinței cu lemne, acordat țn baza OUG 70/2011 (inclusiv beneficiarii de ajutor social);
– Lemne de foc, reprezentând diferența până la 500 lei. pentru cei care au beneficiat de ajutor pentru încălzirea locuinței cu lemne, acordat în baza OUG 70/2011, în funcție de cuantumul la care s-au încadrat.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.