Slobozia/Asfaltare in cartierul Garii Noi

 

Primăria Municipiului Slobozia anunță demararea lucrărilor de realizare a infrastructurii rutiere în cartierul Gării Noi. În cadrul proiectului „Rețele utilități aferente cartierului rezidențial Zona Gării Noi Municipiul Slobozia, în vederea realizării obiectivului-sistematizare pe verticală/drumuri”, se va interveni, în prima etapă, pe strada Walter Mărăcineanu și pe b-dul 24 Ianuarie 1859.
Pentru desfașurarea în bune condiții a lucrărilor este necesară degajarea străzilor care intră în lucru, motiv pentru care vă solicităm îndepărtarea tuturor materialelor depozitate temporar sau a construcțiilor realizate temporar/permanent pe domeniul public.
Din cauza lucrărilor, care necesită decopertarea stratului rutier existent (până la adâncimi de circa 70 cm, pe o lățime a drumului de 7m ), circulația în zonă va fi închisă de către constructor în funcție de evoluția lucrărilor. Dirijarea temporară a circulației va fi asigurată de către constructor printr-o semnalizare corespunzătoare.
Vă rugăm să evitați blocarea/îngreunarea lucrărilor în curs de execuție prin ocuparea domeniului public cu materiale sau autovehicole parcate.
Totodată, cerem scuze riveranilor pentru disconfortul creat de derularea acestor lucrări care vor încheia un capitol important al acestui cartier tânăr, de asigurare a tuturor utilităților publice, atât de necesare pentru confortul cetățenilor unui municipiu reședință de județ.

Sursa: Birou Presa- Primaria Municipiului Slobozia.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.