Datele de contact ale unui frigotehnist iti aduc noroc

Sa zicem ca iti merge bine si toate frigiderele din magazinul tau de produse alimentare functioneaza perfect. Clienti sunt, slava Domnului, vanzatori buni si cinstiti ai, reclamatii la protectia consumatorului nu au fost niciodata.

Cu toate acestea, intr-o zi, dupa intreruperea brusca a curentului, te poti trezi cu toate frigiderele arse, iar produsele risca sa ajunga in tomberon, daca nu ai datele de contact ale unui frigotehnist care sa iti salveze afacerea. Se zice ca pregatirea pentru razboi se face din timp de pace, la fel trebuie sa procedezi si tu. Intra pe site-ul oficial al firmei Bazarka.ro si copiaza numarul de telefon, adresa de e-mail fiindca iti vor fi sigur de folos candva!

Profesionsitii de aici sunt cei mai harnici din Bucuresti fiindca:
-lucreaza de luni pana duminica. Nu poate fi veste mai buna ca asta, fiindca frigiderele nu pot fi programate sa se strice luni, marti sau vineri.
-ziua lor de lucru incepe la ora 9 si se termina la 24, tot din respect fata de clienti care nu pot sa le impuna frigiderelor sa se strice “la ore rezonabile”.
-se deplaseaza la domiciliu clientului sau la adresa indicata de acesta, iar pentru acest deranj solicita numai 30 de lei.
-cum ajung la fata locului se ocupa de diagnoza, apoi de reparatii, daca doresti acest lucru.
-nu exista timp de asteptare. Frigiderul se repara pe loc si nimic nu se altereaza, daca ai datele de contact ale acestor bravi specialisti si ii chemi.

Dar si tu gospodar simplu, ai nevoie de datele de contact ale unui frigotehnist, daca vrei ca totul sa fie bine in familie.
Sotia ta, gospodina desavarsita, a umplut congelatorul cu bunatati pentru intreaga familie. Acolo sunt proteine si vitamine: legume, fructe si carne de calitate premium. Daca toate acestea s-ar strica, munca ei ar fi irosita si tristetea ar cuprinde casa.

Ai numarul de telefon al celui mai priceput mester care repara frigidere din oras, sunteti salvati! El vine urgent la fata locului, “consulta frigiderul”, apoi ii da prim-ajutor.
Bazarka.ro este salvatorul frigiderelor, vitrinelor si combinelor frigorifice, indiferent de problema pe care aceste electrocasnice o au.

Numarul de telefon al unui frigotehnist bun iti poate folosi ca moneda de schimb sau fiindca esti generos, le dai celor care au nevoie sa isi repare rapid frigiderele numarul mesterului, fara pretentii.

Va recomand sa apelati la echipa prezentata mai sus cu toata increderea, fiindca mie mi-a reparat frigiderul, cand nu mai ingheta, dupa o avarie la electricitate. Nu am scos frigiderul din priza, tensiunea a venit mare si am descoperit ca nu mai functioneaza.

Experienta pozitiva avuta cu Bazarka.ro m-a determinat sa evaluez calitatea serviciilor cu cinci stele din cinci stele.

Iata care sunt, in opinia mea, punctele tari ale activitatii prestate de acesti specialisti:

1.Priceperea profesionala, dublata de disponibilitate
2.Onestitate. Tariful stabilit la inceput, nu a fost schimbat la sfarsitul reparatiei
3.Lucreaza extrem de curat. Sterg toate petele, toate urmele lasate pe frigider.
Datele de contact ale frigotehnistului valoreaza aur in orice tip si pentru fiecare persoana.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.