Calarasi: Piata Centrala va fi modernizata!

Studiul de fezabilitate al viitoarei Piețe Centrale a municipiului Călărași a fost finalizat! Acesta va intra în atenția consilierilor locali, spre aprobare în proxima ședință ordinară. Între timp, a fost finalizată și demolarea fostei clădiri a pieței.

Se propune realizarea unei clădiri P+Ep, cu o suprafață construită desfășurată de 1.122 mp, destinată comerțului, serviciilor și alimentației publice. În exterior, se vor amenaja o zonă pietonală, un spațiu de joacă pentru copii, o fântână arteziană, o platformă subterană de colectare deșeuri, dar și aproximativ 50 de locuri de parcare (care vor fi puse la dispoziție contracost).

Proiectul amenajării Pieței Centrale se completează cu cel al zonei centrale a municipiului Călărași, parte a unei aplicații depuse spre finanțare, de Primăria Municipiului Călărași, la începutul lunii octombrie, la ADR, pe Axa 4 a Regio 2014-2020. Proiectul, cu o valoare de circa 8 milioane de euro, va schimba total zona pietonală a centrului vechi al municipiului Călărași.

sursa: Biroul de presa al Primariei Municipiului Calarasi!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.