Biciclete electrice

Biciclete electrice de la Monkey Board sunt cele mai cautate!

Nu siati ca aceste biciclete electrice, pot fi o alternativa, mult mai sigura, la scuter sau motocicleta. Ei, da! Acum ati aflat!. Asa le consider eu.
Din ceea ce am observat, in ultima perioada, bicicleta electrica, a devenit populara. Habar nu am cine a inventat-o si cand a aparut pe piata, dar cu certitudine este un vehicul util. Unii isi cumpara biciclete electrice pentru drumeti, alti pentru deplasarile de zi cu zi, la serviciu, piata, etc., prin orasele foarte aglomerate.
Bicicleta electrica este o alternativa nepoluanta la actualele mijloace de transport, cu care ne deplasam prin localitatile tarii noastre.Pentru ea, bicicleta, nu ai nevoie de un certificat de inmatriculare si, nici de permis.

Alege o bicicleta eletrica de la Monkey Board

Primul avantaj este pretul. O bicicleta electrica de la MonkeyBoard, ca cea din fotografia atasata, este, acum la un pret de 1999 Lei, de la 3500 Lei; Deci, o reducere semnificativa, de pret.
Al doilea avantaj. Biciletele electrice de la Monkey Board, sunt plabile. Pentru cei care pleaca in vacanta si sunt pasionati de drumeti, acestea sunt ideale. Nu ocupa un spatiu prea mare, fiind usor de transportat.
Al treilea avantaj. Fiind vorba de un site, magazin online, se pot achitiona cu un simplu click, de acasa, livrarea facandu-se in maxim 48 de ore, prin curierat.
Al patrulea avantaj, la achizitia unei biciclete electrice de la Monkey Boord, transportul coletului nu te va csta nimic, deoarece coletul ce depaseste 1000 de lei beneficiaza de transport gratuit.

Fie ca doresti sa iesi la pimbare, cu prieteni, fie ca vrei sa te deplasezi la serviciu, o bicicleta electrica este alegerea potrivita. Deplasarea ta se poate face cu max. 25 de Km/ora. Aceasta e viteza maxima de deplasare a unei biciclete de la Monkey Boord! Nici nu cred ca prin orasele aglomerate, viteza medie de deplasare cu un alt vehicul este mai mare.

Asadar, o bicicleta electrica de la Monkey Board, este buna la casa omului. Nu ocupa spati si nici nu necesita o intretinere complicata.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.