Am și eu o întrebare la judecători

Nu vă supărați, am și eu o întrebare la judecători … că de la procurori nu te mai aștepți la nimic: de ce este mai bine ca procurorii DIICOT și DNA să aibă 6 ani vechime și nu 10 ani?

Judecătorii nu au nevoie de dosare instrumentate de persoane cu mai multă experiență și, pe cale de consecință, mai calificate, care să facă dosare mai bune? Ei vor să judece dosare făcute de procurori mai slab pregătiți, mai lipsiți de experiență?

Că eu aș înțelege să vrea procurori mai slab pregătiți potențialii infractori, nu haștagienii și judecătorii. Sau soluțiile nu s-or da la ACEI judecători militanți pe baza modului în care s-a instrumentat dosarul și conținutul lui?

Că niște judecători normali la cap cam așa ne spun: cu cât mai experimentați, cu atât mai bine pentru ei, onoratele instanțe.

Deci, aud? De ce vor #judecătorii, procurori fără experiență la DIICOT (de unde înțeleg că a plecat fabulosul număr de 2 procurori) sau DNA (unde au plecat unii, sub 20, la loc la judecătorii … deci la furt de găini, că asta știau să cerceteze).

Vă reveniți nițeluș cu căpuțul, ”onoraților”?

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.