Agentie web design in Bucuresti.

Mai zilele trecute, discutam cu un prieten despre crearea unui magazin online si despre modul in care trebuie sa-ti faci simtita prezenta, in modul online. Sau cu alte cuvinte promovarea online prin publicitatea realizata de o agentie web design in Bucuresti.

Orice site WEB, indiferent pe ce platforma sau indiferent de structura, are nevoie in primul rand de un logo si design GRAFIC. Aspectul unui site web (magazin online) conteaza foarte mult pentru fiecare utilizator care il va vizita, deoarece acesta se poate hotari, din prima, daca cumpara ( din magazinul online) sau nu.

Din start va spun ca partea grafica nu este deloc usor de realizat, iar experienta celor care ti-l va realiza, poate aduce rezultate ca atare. Este clar, cel putin in cazul meu, ca ne place sa privim lucrurile în viitor si cu profesionalism. De aceea, e nevoie de un logo, iar de realizare logo, se va ocupa, tot agentia de web design.

Un site de prezentare este foarte util, pentru cei care stau pe net, dar si pentru companii. Acesta se poate realiza usor si la preturi convenabile. Beneficiati de un panou de control care va permite modificarea paginilor si adaugarea de noi elemente. Cum ar fi: poze, descrieri ale produsului, fişiere PDF, etc. In functie de spatiul de gazduire WEB, un site de prezentare, nu va ocupa mult spatiu si nici nu consuma resursele unui SERVER configurat pe xOS, Ubuntu sau Linux.

In ziua de azi, magazinele online sunt disponibile 7 zile din 7 ale saptamani si 24 de ore din cele 24.

Comenzile se pot realiza la orice ora si zi. Metodele prin care se poate face plata sunt si ele de mai multe feluri: online sau ramburs- la primirea coletului.

Asadar, in ziua de azi, nu imi pot imagina ca, mai exista firme, fara sa detina un site WEB. De exemplu, un magazin online este idealul principal pentru vânzarile din mediul online si pentru majoritatea covarsitoare a utilizatorii de pe Internet. Aceasta este si concluzia, la care, eu si prietenul meu, de discutie, de care va spuneam la inceputul aricolului, am ajuns, in final. Iar cei care inca nu au dar, doresc creare unui magazin online, sfatul meu este sa se grabeasca…clienti nu asteapta.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.