Solutii de finantare rapide pentru camioane Scania

 

Solutii de finantare rapide pentru camioane Scania

Cei care detin o firma de transport international, cunosc dificultatea de a gasi camioane in stare buna pentru a fi achizitionate. Din fericire, site-ul camioanescania.ro ofera camioane second hand, la preturi foarte bune, iar autovehiculele se prezinta in stare foarte buna.

Insa, nu toti pot sa plateasca cash camioanele si, astfel, au aparut solutiile de finantare pentru camioane Scania.

Acest serviciu, care ofera solutii de finantare, foarte bune pentru tine si firma ta, a fost dezvoltat de catre Scania Romania prin Scania Credit pentru a veni in intampinarea cererii de leasing international.

Prin acest serviciu clientii, care aleg sa achizitioneze camioane Scania, pot beneficia de o durata de finantare cuprinsa intre 24 si 48 de luni.

Cei care viziteaza site-ul, in aceasta perioda pot sa profite de oferta pentru autotractoarele rulate, cu avans doar de 3 rate. Este o oferta foarte buna, in special atunci cand vrei sa cumperi mai multe camioane.

Este un serviciu foarte bun, deoarece clientii care aleg Scania pentru beneficia de o multime de avantaje, precum garantia de 5 ani.

Scania este leader mondial recunoscut pentru camioanele pe care le fabrica si ramane printre cele mai apreciate in acest domeniu.
Site-ul camioanescania.ro ofera o gama mare de camioane si autotractoare destinate profesionistilor, din domeniul transporturilor. Desi camioanele lor sunt second hand, sunt verificate si trecute printr-un test ce atesta buna functionare a fiecarui camion.

Din experienta, confirm ca este mult mai avantajos sa achizitionezi camioane Scania rulate prin sitemul Scania Credit, deoarece beneficiezi de o garantie, pe o perioada indelungata de 5 ani si ai siguranta ca vei cumpara camionul despre care ai citit in anunt. Intotdeauna, recomand serviciile profesionale precum cele ale site-ului camioanescania.ro, deoarece clientii vor primi, intotdeauna, camioane de calitate si onestitate.

Recomand site-ul camioanescania.ro, pentru a descoperi cele mai bune oferte de leasing!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.