Scaun auto pentru bebelusi

Scaunele auto pentru copii le asigură protecţie sporită în timpul deplasărilor cu maşina

Sunt situaţii în care micuţul tău va trebui să meargă cu tine în maşină. Fie mergeţi în vacanţă cu toţii, fie mergeţi la bunici sau la supermarket, plimbările cu maşina ar trebui să fie cât mai sigure pentru copil. Când sunt mici, puştii sunt destul de activi, greu de controlat, aşa că într-un autoturism în mişcare ei trebuie să poată fi controlaţi cât mai uşor.

Cum un însoţitor nu este întotdeauna o variantă la îndemână, s-ar putea ca mămica sau tăticul să fie în altă parte, ai nevoie să îţi ştii copilul în siguranţă în timpul deplasărilor, în orice situaţie. Pentru asta s-a inventat scaunul auto special gândit pentru copiii cu vârste de până în trei ani sau mai mari.

Scaunele auto moderne sunt mult mai sigure şi se fixează mai uşor pe bancheta din spate

Este vorba de un scaun personalizat, adaptat în funcţie de vârstă şi de greutatea copilului, care se prinde foarte uşor de bancheta din spate, prin sisteme moderne ISOfix. Sistemele de fixare sunt disponibile pe toate maşinile noi, e vorba de două inele metalice, care sunt ancorate de caroserie, nu e nevoie de centură pentru instalarea scaunului auto.

Cu sistemele ISOfix ai indicatori vizuali care îţi spun dacă scaunul e instalat corect, instalarea e rapidă, facilă, scaunul poate fi comutat în diverse poziţii cu o singură mână. În caz de accident micuţul nu va suferi traumatisme grave, va fi în siguranţă, va fi protejat într-un scaun auto pentru bebeluşi.

De asemenea se va putea mişca în voie, se va simţi foarte bine pe tot parcursul drumului, va putea dormi, se va putea juca cu diverse jucărioare care se atârnă de scaun. Materialele din care sunt făcute scaunele auto pentru bebeluşi sunt de calitate, rezistente şi alese cu grijă pentru ca poziţia micuţului să fie cât mai corectă şi corpul sau să nu aibă de suferit.

Scaunele auto vin într-o varietate de forme şi culori, se pot transforma şi în înălţătoare din câteva mişcări, sunt uşoare şi simplu de întreţinut, de igienizat. Indiferent ce model alegi scaunele auto pentru copii îşi vor face treaba şi vor proteja copilul în permanenţă, vei putea vedea oricând ce face micuţul şi vei putea interacţiona cu el.

De altfel aceste scaune auto pentru copii sunt concepute în aşa fel încât să nu pună presiune pe corpul micuţului, mâinile şi picioarele se pot mişca uşor şi nu e nevoie de siguranţe suplimentare, scaunul oferă tot ce are nevoie copilul.

Miababy oferă scaune auto performante, adaptate pentru o experienţă cât mai relaxantă în timpul deplasărilor

Când vrei să înlocuieşti vechiul scaun sau să cumperi unul nou, de calitate, poţi consulta şi ofertele Miababy, un magazin online modern şi cu preţuri bune de fiecare dată. Aici vei descoperi o gamă variată de scaune, pentru copiii de la 0 la 36 de luni, cu greutăţi de până la 36 kg.

Scaunele au sisteme de prindere cu centură sau cu ISOfix, sunt uşor de găsit pentru că sunt catalogate şi aranjate în funcţie de categorii, există filtre pentru a găsi în timp record modelul dorit. La cele cu centură, sistemele de prindere sunt în cinci puncte, au burete la umeri şi încheietura picioarelor, inserţii moi, protecţie sporită în caz de impact lateral. Spătarul şi tetiera se reglează rapid, dacă se doreşte spătarul se detaşează şi devine înălţător. Husele sunt detaşabile şi reglabile, cotierele, acolo unde sunt prezente sunt acoperite cu material.

Toate experienţele oferite clienţilor sunt personalizate cu ajutorul GrowAI, primul model de inteligenţă artificială care face parte dintr-o platformă de ecommerce. artificială personalizează profilul utilizatorilor, stocurile sunt mereu actualizate, se fac sugestii în funcţie de alegerile anterioare şi de preferinţe. În acest fel ştii exact ce să cumperi, ştiind când apare un produs dorit pe stoc şi ai acces la cele mai bune servicii de pe piaţa de profil.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.