Milut, scapa de o gaura neagra, Arena Prefab!

Tabloidul Editia, unde Catalin Nitu, ofiter de presa, al clubului AFC Dunarea Calarasi, cu norma intreaga de salariu, ii anunta pe iubitorii fotbalului calarasean, ca a dat de poamana baza sportiva, pe care o avea luata in concesiune, de la PRIMARIA MODELU. Cum asa? Brisan si Milut stiu, cum poate fi instrainat un bun al carui proprietar este o primarie, de catre omul de afaceri Petre Milut, care o avea in concesiune, nu in proprietate.

F. Brisam, presedintele clubului AFC Dunarea Calarasi, declara cu naivitatea unui copil de mingi, ca: „Este un lucru minunat pentru noi. Am discutat cu domnul Miluț și ne-a oferit cu generozitate baza sportivă. Noi ne vom ocupa de ea să o întreținem.” In conditiile in care pe actuala arena mai sunt multe de realizat pentru ca licenta provizorie sa nu fie ridicata si meciurile de acasa. in iarna, sa se desfasoare pe la Bucuresti. Nici pana la aceasta ora, nu a fost montata instalatia de incalzire a gazonului si iarna vine fara sa-l anunte pe DON. Brisan si DON. Iliuta.
Cat va costa, pe luna intretinerea Bazei Sportive din Modelu? Din ce bani vor fi achitate cheltuielile? F. Brisan, omite sa spuna. Se limiteaza in a se felicita, de reusita, uitand ca P. Milut, este un afacerist care nu face daruri.
Si, uite asa, Milut scapa de-o povara, cu ajutorul lui Brisan si Iliuta, in conditiile in care cheltuielile de intretinere erau foarte mari si ii faceau o gaura destul de mare omului de afceri.
îArena Prefab, aflata acum, in „custodia„ clubului de fotbal Dunărea Călărași, nu a mai fost folosita de foarte multi ani. Aceasta cuprinde o suprafață de joc, vestiare, tribune (aproximativ 5.000 de locuri) si un teren sintetic de antrenament.

PS.Arena Prefab, nu a mai gazduit un meci oficial din 2 iunie 2011, cand pe aceast stadion a avut loc finala campionatului judetean de fotbal

dintre Venus Independența și Progresul Fundulea.

2 gânduri despre “Milut, scapa de o gaura neagra, Arena Prefab!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.