Urmeaza parteneriatul civil?

După ce va trece referendum-ul din 6-7 octombrie 2018 si se va reformula Constituţia, vor vota şi parteneriatul civil, pentru că referendumul este de fapt o perdea de fum, in opinia mea, fireste!

Pentru ei ( toti politicieni, fara vreo deosebire), este important să împace şi capra şi varza, să le iasă mai multe voturi. Persoanele de o altă orientare sexuală n-au cerut până acum căsătorie. Nu există decat o cerere adresată statului român pentru o căsătorie între persoane de acelaşi sex. Cei cu  cerut în schimb DREPTURI: dreptul de a nu mai înnebuni, de groază, pe holurile spitalelor când partenerul tău este în comă şi nu-i poţi decide soarta, dreptul la moştenire etc.

Parteneriat civil.

Cred ca, dupa acest referendum se va crea un curent de opinie puternic, sprijinit masiv de afara, pentru a se vota, parteneriatul civil. Referendumul e polivalent: îi va mulţumi şi pe tradiţionalişti, va exista şi un parteneriat civil pentru cei care o cer dar funcţionează şi ca o fumigenă care distrage atenţia asupra schimbărilor care se petrec în culise.

4 gânduri despre “Urmeaza parteneriatul civil?

  1. – deși ceea ce face fiecare om în particular este problema lui și are libertatea să trăiască așa cum dorește, consider că familia trebuie sa fie cea naturală, adică cea care poate aduce viață, prin nașterea de copii

    Apreciat de 1 persoană

  2. In manualul de clasa a 3-a se învață, datorită ideologiei de gen care se propagă deja, faptul că o fetiță poate fi orice cand este mare, chiar tătic. Eu imi doresc ca și nepoții mei sa fie scutiți de astfel de mesaje, consider util referendumul.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.