Imi port laptop-ul oriunde

Imi port laptop-ul oriunde

 

Pentru mine, laptop-ul este un gadget indispensabil. Fiind content writer, trebuie sa imi iau laptop-ul oriunde ma duc, deoarece ideile imi vin, cel mai des, in cafenele neconuscute.

 

Dar, pentru eficienta maxima de fiecare data, orice content writer are nevoie de un laptop performant. Eu l-am cumparat pe al meu de pe site-ul magaiznului Dwyn.ro, un magazin specializat in comercializarea de produse electrocasnice si aparatura.

 

Site-ul detine categoria de laptop si tablete, unde cumparatorii pot analiza toate ofertele puse la dispozitie de Dwyn. De cele mai multe ori, Dwyn organizeaza promotii la unele produse si astfel toti cumparatorii vor avea sansa de a achizitiona un dispozitiv de calitate, redus pana la 40 %.

 

De asemenea, magazinul detine tot la fel de multe tablete pentru cei care prefera display-ul touch. Brand-uri precum Lenovo, Huawei sau Alcatel pot fi gasite pe site-ul magazinului Dwyn, la preturi exceptionale.

 

Laptop-ul de pe care scriu este un Lenovo LN Yoga 370 I7-7500. Acest laptop are 8 GB de RAM, un hard disk tip SSD de 256 de GB, procesorul este un Intel Core i7 de 2.7 GHz iar placa video este de tip integrat, de la brand-ul Intel.

 

Acest laptop este mai mult decat suficient pentru task-urile unui content writer si nu numai. Pe acest laptop pot sa execut actiuni multimedia si de programare.

 

In ziua de azi, este aproape imposibil sa te descurci fara laptop sau macar o tableta, deoarece toate informatiile sunt digitalizate iar majoritatea unitatilor de invatamant au inceput sa implementeze si studiul prin intermediul canalulu virtual.

 

De fiecare data cand am achizitionat produse de pe Dwyn, am avut siguranta a voi primi ceea ce am comandat, deoarece magazinul este unul profesionist, cu multi ani de experienta in spate.

 

Recomand tuturor magazinul online Dwyn, de pe care poti sa achizitionezi intotdeauna produse de inalta calitate, la cel mai mic pret.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.