Stadionul din Calarasi, in febra pregatiri meciurilor din Liga 1

36725220_1607704426007598_3637160301197000704_nLucrarile pentru omologarea Arenei de fotbal, din Calarasi, se afla pe ultima suta de metri. Dupa ce a fost montat un gazon nou, ieri s-au montat containerele pentru VIP-uri, iar de azi urmeaza sa fie montat sistemul de supraveghere video si portile de acces in tribune, celebri turnicheti.  Chiar daca aleile de acces sunt inca la stadiul de pamant, lucrarile fiind intarziate si datorita conditiilor meteo, fapt de care mai marii judetului in frunte cu Vasile Iliuta, nu au tinut cont.

Suma alocata de Consiliul Judetean Calarasi, 5oo. ooo de euro, la prima vedere nu prea isi gaseste corespondentul, in lucrarile efectuate. Daca luam in calcul faptul ca, tribuna VIP, formata din 6 containere dimensiune: 1200 x300 mm x 300 mm, are un deviz de 521 281,19 Lei fara TVA, in conditiile in care pe pagina firmei executante ceres-containe.ro, cel mai scump container are un pret de 4500 de euro, adica 21 500 Lei, fara TVA, ne punem intrebarea fireasca. De ce un container VIP a costat aproximativ 87 000 Lei, fara TVA.

Sunt multe asemenea intrebari, la care domnii, din Consiliul Judetean, nu vor sa de-a explicatii. Banii alocati clubului si modernizari stadionului, sunt bani publici, dar mai conteaza cand laudaci precum: Catalin Nitu (Editia de Calarasi) si Octavian Câju (Arenamedia) iti  închină osanale zilnice!!!

Container tip sanitar ( 6 cabine dus/WC , dotari la alegerea clientului) 600  Lungine 240  latime 270  inaltime 4500 euro

 

Presedintele AFC Dunarea Calarasi, F. Brisan, declara pe pagina oficiala a clubului de fotbal ca: „Pe data de 11 iulie, la ora 12.00, avem auditul final de la LPF. Eu am convingerea că vom obţine acreditarea, ceea ce înseamnă că vom juca meciurile de acasă la Călăraşi. Este vital pentru acest club ca meciurile de acasă să se desfăşoare la Călăraşi atât în ceea ce priveşte bugetul cât şi ca impact social. E păcat să evoluezi în liga I şi să nu joci aici”.

Omul e super optimist, cu toate ca la Arena de fotbal „Ion Comsa”, este o harababura de nedescris…mizerie, lucrari in desfasurare haotice, gunoaie peste tot, gramezi de pamant neridicat, craci de la pomi taiati, caile de acces catre tribune pline de gropi si pamant…

Om trai si vom vedea, unde Dunarea va juca si cine va raspunde pentru sumele imense aruncate pe ferastra…

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.