Noua fabrica de parbrize va fi pusa in functiune in septembrie 2018

Noua fabrica de parbrize, Saint Gobain, va fi pusa in functiune in septembrie 2018, la Calarasi.

În cursul acestei săptămâni, primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut avut o nouă întâlnire cu reprezentanții fabricii Saint Gobain România, unde s-au discutat  chestiuni punctuale legate de colaborarea cu administrația locală.

Municipalitatea a fost informata despre stadiul noii fabrici de parbrize ce se va deschide anul acesta la Călărași, reprezentanții Saint Gobain menționând că în septembrie 2018, linia va fi, practic, instalată și gata de punerea în funcțiune.

De asemenea, au mai fost punctate aspecte legate de avizele necesare pentru punerea în funcțiune a liniei de parbrize, refacerea drumului de 2,2 km de la ieșirea din fabrică până la DN spre autostradă, precum și modalitățile de identificare și angajare de specialiști pentru Saint Gobain România, aici fiind discutată și necesitatea formării anumitor categorii de persoane pentru posturi specifice.

Asadar, liderul mondial in productia de materiale de constructii si sticla SaintGobain Romania continua investitia la Calarasi, ajungand astfel la aproximativ 200 de milioane euro investiti in parcul industrial din Calarasi, in suprafa de aproximativ 100 de ha. In noua fabrica se va creea 130 locuri de munca si va avea  o capacitate de 500.000 de parbrize anual. Investitia se ridica la 13,5 milioane de euro si se adauga altor 3 fabrici de pe platforma din Calarasi.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.