Ce este Magento 2?

Ce este Magento 2?

Magento este o platforma de e-commerce folosita in intreaga lume. Magento 2 este cea mai noua varianta lansata de Magento. Dar una upgradata care vine la pachet cu o serie de imbunatatiri.

Magento 2 a fost lansat official pe 17 noiembrie 2015. Si prezinta o tehnologie si o structra mult mai moderna decat platforma initiala: Magento. Iar in timp Magento 2 a devit una din cele mai sigure platforme de e-commerce de pe piata, fiind folosite de peste 100.000 de comercianti online de pe tot mapamondul.

La fel ca orice upgrade, Magento 2 vine la pachet cu o serie de bunatatiri. Spre deosebire de varianta initiala, Magento 2 este mult mai rapida si are o interfata mult mai intuitiva si mult mai prietenoasa. Practic iti va fi mult mai usor sa inveti cum sa o folosesti intr-un timp mult mai scurt si bineinteles iti va oferi si rezulate mai bune, care sa continue sa creasca de la o zi la alta.  Instrumentele de marketing online pe care Magento 2 le are sunt mult mai puternice, iar partea de SEO se va realiza intr-un mod mult usor, crescand in acelasi timp si viteza de incarcare. Este foarte important ca site-ul nostrum sa aiba o viteza mare de incarcare. In ziua de astazi nimeni nu mai are rabdare sa astepte cateva minute ca o pagina web sa se incarce. Am si uitat zilele in care aveam timp sa merg la bucatarie sa imi pun ceva de mancare pana cand o pagina in Internet Explorer se incarca. Astazi totul se incarca aproape instant, si daca acest lucru nu se intampla inchidem aproape instantaneu acea pagina. Deci viteza incarcare este un factor foarte important.

Magento 2 te poate scapa de foarte multe neplaceri si te poate ajuta sa iti cresti afacerea, dar trebuie sa apelezi la o echipa profesionista care sa te ajute cu instalarea si cu mentenanta.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.