5 elemente care tradeaza autenticitatea unui ceas de mana

thumbnailCeasul de mana este unul dintre cele mai contrafacute accesorii utilizate de oameni pentru ca acest accesoriu este achizitionat de un numar foarte mare de persoane. De asemenea, faptul ca ceasul de mana va fi mereu la moda este un alt motiv pentru care acest accesoriu estecontrafacut. Pentru a nu achizitiona un astfel de ceas de mana in continuarea acestui articol voi prezenta 5 dintre elementele ce trebuie avute in vedere pentru a putea depista daca ceasulde mana pe care doresti sa il achizitionezi este sau nu original.
1. Fara nici o urma de indoiala pretul cu care este comercializat un ceas de mana este
unul dintre cele mai importante criterii ce tradeaza autenticitatea unui ceas de mana. In cazul in care pretul cu care este comercializat ceasul de mana este prea mic pentru a fi adevarat atunci cu siguranta ca ceasul de mana nu este autentic.
2. Greutatea ceasului de mana este un criteriu ce trebuie avut in vedere in momentul in care se achizitioneaza ceasuri de mana pentru ca si acest criteriu spune daca ceasul de mana este original sau nu. In cazul in care ceasul de mana este contrafacut atunci greutatea acestuia este mica, acest lucru datorandu-se materialelor de proasta calitate utilizate in confectionarea ceasului de mana.
3. Ticaitul pe care il produce ceasul de mana este un alt criteriu ce face diferenta dintre un ceas de mana original si un ceas de mana contrafacut. Ceasul de mana original emana un ticait care se aude cu greu in timp ce ceasul de mana replica face un zgomot care este sesizat foarte usor.thumbnail (1)
4. Lipsa certificatului de garantie este un lucru care cu siguranta transmite faptul ca
ceasul de mana achizitionat este contrafacut ceea ce inseamna ca nu trebuie sa accepti achizitionarea unor ceasuri barbatesti care nu sunt insotite de certificatul de garantie.
5. Cel de-al 5 lea factor pe care il prezint in cadrul acestui articol si care face diferenta
dintre un ceas de mana original si un ceas de mana contrafacut se refera la
imperfectiunile ceasului de mana. In cazul in care acestea apar pe ceasul de mana
atunci este clar ca acesta este contrafacut.
In concluzie, in timpul achizitionarii modelelor de ceasuri barbati trebuie respectate cele 5 criterii prezentate in cadrul acestui articol pentru a putea depista daca ceasurile de mana achizitionate sunt sau nu originale

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.