Un sistem de parcare care imi pune masina la punct

Iata-ne imbarcati in masina, cu bagajele de mana si de cala cu tot, fericiti ca vom ajunge in Dolomiti si ca vom merge pe renumitul Drum de fier!

Visam deja la cascadele spectaculoase, la rutele alpine si la varfurile semete ale muntilor.

Cazarea la hotel este rezervata, am vazut si apartamentul pe internet, cele trei mese zilnice platite in avans vor fi servite la restaurantul hotelului, iar masina va fi lasata pe maini bune fiindca am rezervat pentru ea parcare pe termen lung aeroport langa aeroportul Otopeni.

Ne-am trezit in zori sa fim acolo cu 15 minute mai devreme sa fie timp suficient pentru relocare si imbarcarea in avion. Ne-am luat o rezerva de tim ca sa nu conducem nebuneste si sa respectam toate regulile.

In privinta banilor, am achitat deja costurile legate de parcare si suntem foarte multumiti. Lasam masina 11 zile in locul sigur, asta inseamna ca am platit 48 de lei in prima zi si 120 de lei pentru restul zilelor, in total am dat 168 de lei, dar stim ca:

-masina este pazita ca intr-o inchisoare de maxima securitate: parcarea este ingradita, prevazuta cu sistem de supraveghere si cu agenti de paza bine pregatiti

-in pret se asigura si transferul cu autoturism curat din parcare la terminalul hotelului.

Conduc multumit gandindu-ma la concediul pe care il meritam si eu si sotia mea, fiindca a fost un an solicitant si aveam nevoie de acesta iesire. I-am lasat pe cei mici in grija bunicilor, fiindca ei nu ar fi putut urca pe munte, iar acolo, la tara sunt supravegheati si rasfatati cat cuprinde. Le gateste bunica in fiecare zi mancare sanatoasa, le spune bunicul povesti si le povesteste din razboi, dar ii invata sa si ciopleasca in lemn si au la dispozitie fructe nestropite: capsuni parfumate si dulci de gradina, fragi de poiana, cirese zemoase si dude.

-Masina asta trebuie sa fie pusa putin la punct, saraca, ii spun sotiei! Cauciucurile sunt cam moi si rotile au nevoie sa fie reglate, iar scaunele din spate, numai ele stiu cata ciocolata si inghetata au mancat impreuna cu cei mici!

Trebuie sa va marturisesc ca sotia a gasit acest loc de parcare minunat si tot ea imi raspunde sigura pe ea, ca o eleva ce si-a facut exemplar temele:

-Ai sa razi, dar toate acestea pot fi facute in parcare! Airoport-Parking pune la dispozitia clientilor robot presiune roti, robot asistenta pornire si curatare si igienizare tapiserie auto.

Asa, cat timp noi am petrecut o vacanta de vis, masina noastra a fost pusa la punct in parcare, iar la intoarcere toata tapiteria era impecabila, rotile reglate, ea pregatita de drum.

Mi se pare util un asemenea loc si apreciez modul in care s-au gandit la toate: securitatea masinii, curatenia ei, starea rotilor si pornirea.

Am devenit dependenti de aceasta firma fiindca rezervarea locului de parcare se face in 5 minute: dau un telefon si comunic datele sau le completez in formularul online pus la dispozitie. Lasati-va masina la ei si nu veti regreta!

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.