Romania nu are o dreapta in acest moment

Daca doriti sa vedeti ce inseamna un sclav sluga e suficient sa-l priviti pe Orban. Dupa ce a fost achitat, desi ceruse bani pentru campanie, Orban nu se mai comporta ca un om liber.

E ok sa nu-ti placa Dancila, sa spui ca e agramata, sa ii gasesti orice critici vrei. E ok sa faci motiune de cenzura impotriva guvernului, iar daca trece motiunea pica guvernul, daca nu trece, nu pica.

Cand insa, in batalia politica, vrei sa te folosesti de servicii si parchete, aia nu mai e ok si compromite ordinea constitutionala.

Asta e ceea ce asa-zisa dreapta din Romania nu a inteles dupa Basescu. Pentru exact acest motiv Romania nu are o dreapta in acest moment.

Vina pentru situatia in care e asa-zisa dreapta o poarta in primul rand pseudo-intelectualii care se pretind mari eminente cenusii anti-PSD.

In fapt, insa, acestia sunt niste frustrati marxisti care, din cauza faptului ca nu pot castiga alegeri pe cale democratica, pe de o parte spun ca e din vina oamenilor, pe care ii fac prosti si inculti, iar pe de alta se folosesc de servicii si procurori crezand ca asa pot rasturna votul majoritii.

Ceea ce acesti frustrati nu au invatat din istoria post-decembrista romaneasca este ca nu ei se folosesc de servicii si procurori, ci serviciile si procurorii (care sunt sluga la servicii) se folosesc de ei ca sa preia cat mai multa putere in Romania, rasturnand implicit ordinea constitutionala si democratica.

Situatia in care e Romania acum, controlata si distrusa de servicii secrete, e si din vina lor, a acestor frustrati marxisti si impostori cu aere de intelectuali care au tamaiat si parfumat acest sistem neo-stalinist instaurat in Romania dupa 2005.

O dreapta nu va exista in Romania pana cand nu vor exista intelectuali si partide care sa creada in libertatea individuala, democratie si respectarea drepturilor fiecarui om.

Sursa: Chris Terhes

 

PS.  !!!!   ARTICOLUL 109
Răspunderea membrilor Guvernului
(1) Guvernul răspunde politic numai în faţa Parlamentului pentru întreaga sa activitate. Fiecare membru al Guvernului răspunde politic solidar cu ceilalţi membri pentru activitatea Guvernului şi pentru actele acestuia.
(2) Numai Camera Deputaţilor, Senatul şi Preşedintele României au dreptul să ceară urmărirea penală a membrilor Guvernului pentru faptele săvârşite în exerciţiul funcţiei lor. Dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie. Trimiterea în judecată a unui membru al Guvernului atrage suspendarea lui din funcţie. Competenţa de judecată aparţine înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

 

Un gând despre “Romania nu are o dreapta in acest moment

  1. Cat de jos pot cobori acesti oameni?! Daca la inceput am avut indoieli cand se vorbea ca ar fi fost aranjat masacrul de la Colectiv , pentru a avea Johannis „guvernul meu „, acum nu mai am nici o indoiala , se vede clar ca sunt dispusi la orice, chiar sa puna Romania pe butuci pentru a-si atinge scopurile …sau pentru a face jocurile altora…oricum mare pacat pentru tarisoara asta .

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.