Danilet sustine ca a vazut magistrati „deontologi”

BOMBA: Judecatorul Danilet sustine ca a vazut magistrati „deontologi” care stateau la masa cu ofiteri SRI. Cin’ sa fie, cin’ sa fie?

Judecatorul Cristi Danilet afirma intr-un email postat pe un grup de discutii cu magistrati ca el insusi a vazut in magistratura „indivizi care pozau în deontologi dar dincolo stăteau la masă cu politicieni și ofițeri din SRI”.

Cumva postarea lui Danilet a ajuns la Ziar de Cluj, de unde a fost sunat de o jurnalista sa-l intrebe mai multe despre cine ar fi acei magistrati.

Reactia lui Danilet este absolut halucinanta: o ameninta pe jurnalista, o face albie de porci, se lauda ca „eu am scris ISTORIE, doamnă, în țara asta!”.

Pe mine, dupa ce am inceput sa scriu despre abuzurile DNA si implicarea SRI in justitie, m-a banat sa nu mai vada ce scriu.

Intr-o emisiune de pe unde.tv, insa, l-am intrebat expres despre magistratii acoperiti, protocoale si „campul tactic”.

Ma asigura din toti rarunchii lui ca in magistratura nu sunt acoperiti si ca nu exista intelegeri cu serviciile.

Iata ca intre timp intelegerile au aparut, iar intr-un mesaj scris de el pe un grup de discutii a spus ca a vazut cu ochii lui magistrati la masa cu ofiteri SRI.

Cine sunt acei procurori si judecatori care-si beau aldamasu cu ofiterii SRI? Trebuie sa-i stim cu nume, prenume si grad.

P.S. Intrebat despre protocolul secret CSM-SRI, cand el era membru CSM, judecatorul Danilet a spus ca „nu stiu sa fi discutat” protocolul in Consiliu, asta insa „nu e neapărat ceva rău, dar eu nu îmi amintesc.

Deci un protocol secret privind justitia despre care el nu a stiut (sic!) zice ca nu e „neaparat rau”, dar rele sunt initiative legislative publice care, chipurile, ar afecta independenta justitiei.

Acum vedeti de ce praful s-a ales de justitie…

sursa: Chris Terhes

6 gânduri despre “Danilet sustine ca a vazut magistrati „deontologi”

 1. Vasilică, într’un stat normal cu CSM sănatos la creier, ar zbura din magistratură. Pentru simplitatea și sinceritatea părtinirii. Nu mai spun de persistența în greșeală. Cum se face că din miile de judecători și procurori doar câteva țațe de astea mustăcioase debitează tâmpenii cu aere de adevăruri de netăgăduit ?

  Apreciază

 2. Eu astept clipa in care va ajunge in fata justitiei reale, si nu a celei corupte, pentru ca sa raspunda penal in fata acesteia, pentru compromiterea ideii de justitie

  Apreciază

 3. Dănileț demonstrează odată în plus o atitudine paranoică și evident partizană a unei linii politice pe care pare-se o impune și care devenise un standard de gândire impus. Nu doar că este nedeontologic dar în mod cert este și o ingerință gravă. Având în vedere modul de exprimare și comportament de-a lungul anilor, incluzând și relația absolut halucinantă cu proprii părinți, îmi este teamă că un control psihiatric ar dovedi un comportament cel puțin deviant dacă nu unul patologic.

  Apreciază

 4. Danileț vorbește despre colegii lui, îi condamnă pentru diverse, dar el a făcut același lucru cu prietenul său bun – ex-judecătorul Toni Neacșu: se ducea la el în vizită căptușit cu microfoane, cu intenția vădită de a-l înregistra, îl trăgea de limbă pe Neacșu iar în final, Neacșu s-a trezit cu dosar la DNA, martor Danileț, apoi exclus din magistratură, din CSM și în prezent este avocat. Neacșu, trebuie să precizez asta, era materia cenușie a tripletei de aur Neacșu, Danileț, Dumbravă care câștigase locuri în CSM iar ulterior să fie săpat grosolan tocmai de cel pe care-l propulsase în post. Neacșu a fost creierul programei cu care au participat cei 3 la alegeri în CSM! Așa că… unii știu cine e acest Danileț.

  Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.