Traducere din limba engleza

Traducere din limba engleza

Cum descoperi un birou de traducere si interpretare, autorizat si serios?
Pentru ca noi romanii suntem suspiciosi, cand vine vorba de anumite produse si servicii, este mai bine sa prevenim situatiile neplacute, informandu-ne din timp. Citim si vedem zilnic produse contrafacute, auzim de la prieteni si colegi despre servicii prost executate si firme neserioase.
Poate ca nu este nimic rau, in faptul ca suntem suspiciosi, deoarece este mai bine sa previi decat sa remediezi o situatie neplacuta.
In fine, cum putem sa aflam daca o firma este serioasa? In cazul, de azi, o agentie de traducere si interpretare, este usor de gasit datorita motorului de cautare Google. El este bastionul ce separa mediocritatea de calitate.

Am mai citit despre pataniile unor cetateni, legate de traduceri, dar traducerile respective erau realizate in orase de provincie. In Bucuresti, competitia in domeniul traducerilor este foarte dura. De aceea si calitatea este cu mult peste ce ofera firmele din provincie.
Asadar, sfatul meu este sa nu mai pierdeti timpul cautand prin orasul dumneavoastra un birou de traduceri, atat timp cat aveti la indemana un PC si o conexiune la internet. Contactul cu o agentie de traduceri este foarte usor.

 

Date despre Agentia de traduceri Syncro Translation Services

 

Agentia de traduceri Syncro Translation Services este prezenta in Topul celor mai importanti furnizori din domeniul serviciilor de traduceri, in Romania.
Syncro Translation Services, este singura agentie de traduceri prezenta pe piata romaneasca, care isi desfasoara activitatea in sistemul business-to-business pentru companii si zona de traduceri industriale.
Agentia are o echipa de traducatori nativi, profesionisti si dispusi sa gaseasca solutii pentru fiecare client in parte.

In concluzie, cand avem nevoie de o traducere din limba engleza, putem apela la agentia Syncro Translation Services.

Datele de contact ale agentiei de traduceri SYNCRO TRANSLATION SERVICES SRL sunt:
B-dul Banu Manta, nr. 2, Etaj 2, Apartament 4, Sector 1, Bucuresti, Romania.
TELEFON +4 0371 236 366
+4 0721 103 003

e:mail: office@syncrotranslation.ro

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.