Videochatul, este pentru toata lumea

Videochatul, este pentru toata lumea, atat ca privitor cat si ca model. Dar, poate ca fetele au mai mare succes in domeniul acesta. Fetele sunt mai norocoase din start.
Asadar, daca au ajuns pe pagina studio videochat Iasi  , au descoperit locul perfect pentru asta. Daca veti cauta studio de videochat chiar si online, raspunsul este mai mult decat evident, Glamour Studio.

De ce aici? Mi-am pus si eu intrebarea asta la un moment dat, cu gandul ca trebuie sa ofer o informatie corecta si cea mai buna decizie, sa fie luata de persoanele care doresc sa lucreze in domeniul videochat-ului. Asa am descoperit ca e un loc exclusiv pentru fete. Nu au nimic cu barbatii, dar sa fi lucrat cu totii in acelasi loc, ar fi fost jenant, cel putin pentru unele domnisoare. Glamour Studio, este un videochat din Iasi si are loc numai pentru fete. Ca sa ma intelegeti, este un loc cu si numai pentru fete. Adica ti se ofera si acel gram de libertate ca intre fete, fara sa se depaseasca o linie a decentei.

De unde stiu, asta? Am o verisoara care si-a dorit sa lucreze acolo. Se vedea deja ca in filme, in case de fete, in case de modele ca iepurasii vestiti, de la brandul dedicat frumusetii si barbatilor mai ales. Si chiar asa este. Studioul este plin cu fete, care lucreaza in ture oricand pot si doresc, la un program ales de ele in functie de ce treburi are fiecare in parte.

De ce numai fete? Este greu de spus asta, dar gandeste-te si tu. O femeie are avantajul frumosului, fata de barbati. Asa ca s-au axat pe asta si le merge. Fetele sunt multumite si au devenit deja profesioniste, au chiar ani in spate, de videochat. Asa se intretin, asa traiesc, din banii castigati in studioul de videochat din Iasi, isi intretin chiar si familia. Verisoara mea a avut o alta poveste insa, nu departe de asta: pentru ca isi dorea mereu sa scape de scoala, pentru ca totul era greu cu nevoia de bani, dar acum a ajuns sa isi doreasca si un masterat si chiar si o a doua facultate.

Asadar, venitul din munca de model, intr-un studio de videochat , pot face ca visele sa devina realitate.

 

 

3 gânduri despre “Videochatul, este pentru toata lumea

  1. Cu toate ca a fost un domeniu de munca care creaza destul de multe recatii, pentru multe dintre modelele de videochat a insemnat o solutie si o cale prin care pot avea acces la ceea ce isi doresc.

    Apreciază

  2. 1. Castigurile pe care le poate obtine un model de videochat din Romania, pot ajunge si la 6000 de euro. Un model de videochat, la Glamour Studio, poate castiga lunar intre 500 si 6000. Aici sunt incluse bonusuri si comisionul de 70% din incasari:

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.