PSD-isti calaraseni si-au pus cenusa in cap!

Calaraseni revoltati! Consilieri locali PSD s-au opus asfaltari unei artere (B-dul Nicolae Titulescu) importante pentru urbe!

13346727_1748176888773306_5474874551790328590_n

Eternul candidat pesedist la Primaria Municipiului Calarasi

In ședința ordinară a Consiliului Local din data de 31 ianuarie 2018, unul dintre proiectele ce viza modernizarea Bulevardului Nicolae Titulescu a fost respins de către alianta dintre PSD-fostul primar Nicolae Dragu. Calaraseni revoltati, ca o artera importanta, va ramane in continuare plina de gropi, au postat pe retele de socializare numeroase comentarii, ce nu pot fi redate. 
Cert este ca PESEDISTI calaraseni si-au taiat craca de sub picioare. Cu gandul la viitoarele alegeri, au incercat marea cu degetul, facand chipurile opozitie…numai ca, ei cu atitudinea asta, de Gica-Contra, n-au mai vazut scaunul din primarie, de vreo 16 ani.
Nori negri pentru PSD-ul Calarasean, cu adunatura de ageamii, pusi pe parvenire, alegerile locale viitoare, pot duce la un rezultat si mai prost decat cel din 2016…la nivel local.

3 gânduri despre “PSD-isti calaraseni si-au pus cenusa in cap!

  1. Nu exista probleme,exista doar soluții! În acest caz se poate chiar evita votul din CL. impărțind proiectul mare, în mici proiecte sau dând lucrarea la Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, din subordinea primăriei. …sau negocierea punctuala cu 1-2 consilieri ai opozitiei…asadar, la treaba, ca-i vremea frumoasa!!!!

    Apreciază

  2. Ca un simplu cetatean, ma declar multumit de ceea ce ati realizat pana acum. Sunt constient de faptul ca sunteti un primar PNL sub o conducere nationala Psd si bete in roate veti avea mereu si bugete mai mici in comparatie cu o primarie psd. Spor la treaba, echipa aveti si speram la vremuri mai bune.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.