Analisti si jurnalisti surprinsi

Am citit si urmarit cu deosebita placere toate reactiile de ieri , ale analistilor si jurnalistilor care l-au sustinut pe Mihai Tudose.
Erau complet surprinsi ca absurditatile, minciunile si manipularile pe care le promoveaza ei insisi, nu s-au transformat in realitate.
De fapt, de la alegerile locale pana in prezent, desi nu se adevereste nicio virgula din analizele pe care le promoveaza , ei continua sa fie surprinsi.
Saracii de ei, nu au inteles inca din copilarie ca dorinta nu este sinonima cu realitatea.

Despre ce va face Iohannis – daca e un actor rational, este si in beneficiul sau, si in beneficiul tarii, sa desemneze cat mai repede Prim Ministrul propus de coalitia majoritara.
Nici tara nu are nevoie de prelungirea crizei guvernamentale, nici Iohannis nu are nevoie sa ia asupra sa vinovatia prelungirii si provocarii de noi crize guvernamentale.
Dar, Iohannis nu este si nu a fost niciodata un actor rational, in sensul ca, in ciuda imaginii de calm pe care vrea sa o proiecteze, este un om excedat de efecte negative.
Asa ca nu pot sa fac o predictie despre modul in care va proceda.

M-a impresionat prin misoginism pozitia celor care sustineau ca femeile ar trebui sa se simta umilite de faptul ca dna Viorica Dancila a fost propusa pentru functia de Prim Ministru.
Cei 25 de Prim Ministrii din 1990 incoace, toti barbati prin coincidenta, nu au provocat nicio umilinta in randul femeilor din Romania, nicidecum.
Dupa 25 de Prim Ministrii exemplari, din pura intamplare toti barbati, a trebuit sa fie propus un Prim Ministru-femeie, ca pentru prima oara femeile din Romania sa fie umilite 🙂)
Stimati misogini de ambele sexe, nu v-a spus nimeni sa va placa dna Viorica Dancila doar pentru ca este femeie.

Faptul ca dupa 25 de Prim Ministrii-barbati, dintre care destul de multi execrabili, va exista un Prim Ministru -femeie, este un semnal ca Romania devine o tara normala- in care tratamentul si oportunitatile oferite sunt egale.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.