In gradina facebook

Sarutul inclestat

Aici, in marea gradina facebook, l-am zarit pe baiatul bucurestean cu care m-am pupat prima oara in viata mea. Mare intimplare. Eram in clasa a saptea si ne-am apropiat gurile in seara de Revelion. Il intimpinam pe 1988. Sarutarea lui a fost infantila si moale ca un burete. Imi tineam buzele strinse si incordate, sa ma asigur ca nu intra nimic intre ele. Dar ce atita crispare? In afara de-o limba, oare ce putea sa mai intre? Nu stiu, numai la prostii s-ar gindi unii.
Am fost foarte derutata, considerind ca am comis o ilegalitate. Apoi, a doua zi, m-a fugarit in jurul blocului. Ne jucam. Fugeam atit de repede, incit simteam cum obrajii imi tremurau si aveam senzatia ca picioarele mi s-au desprins de sol si zburam. Nu m-a prins, asa ca amindoi am ramas nesarutati…
Cind i-am descoperit, zilele trecute, fotografia de profil, l-am recunoscut imediat si negresit. E la fel de simpatic ca baietandru’ din 1987, cu diferenta ca acum are o nevasta si-un copil. Ce l-o fi apucat? Ma rog, sa fie sanatos.
Cind am fost in Bucuresti, in primavara, m-am plimbat pe strada lui. Parca il vedeam pe balcon, cum imi facea semn sa ne intilnim la un sarut…
Dar, pentru ca locul lui este in trecut, nu l-am invitat in lista mea. Fiecare sa stea in viata lui. Corect, micutilor? Corect!
Feeling doar un pic nostalgica dupa sarutul inclestat

sursa: Ina Bixade!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.