Pompe de caldura aer apa

studiu-geotehnic-300

Ma gandesc ca printre cititorii mei sunt persoane care nu au auzit inca de pompe de caldura aer apa sau daca au auzit, nu au informatii, in privinta utilitati lor, pentru o locuinta. Eu, stau intr-un apartament la parterul unui bloc cu opt etaje, iar folosirea acestora este imposibila, dar stiu ca multi dintre voi, locuiti la case si consider ca este o idee buna, sa fiti interesati de cumpararea unor pompe de caldura aer apa.

Imi amintesc ca a fost si un proiect guvernamental cu ajutorul caruia primeai un anumit sprijin financiar, pentru montarea unei instalatii de acest gen. Nu stiu daca mai este in vigoare. Din ceeea ce stiam eu, de pe canalele de stiri, statul acoperea cam 70% din costuri, iar diferenta trebuia sa o ai tu, ca si proprietar.

Sigur, daca ne gandim la mediul inconjurator, la protejarea lui, aceasta metoda, de folosire a unor pompe de caldura aer apa, este foarte potrivita. Pompele de caldura aer apa, nu deterioreaza mediul inconjurator, fiind in fapt o metoda de protectie a naturii si de reducere a poluarii. Nu este cazul sa va mai reamintesc de cat de poluata e atmosfera, de aerul poluat, pe care il inspiram, din cauza fabricilor, a masinilor, a termocentralelor si a altor mari poluatori. Este o problema grava si rezolvarea ei necesita timp si multa vointa din partea oamenilor.

Pompele de caldura, sunt o buna metoda de obtinere a apei calde nepoluanta, atat pentru incalzirea locuintei, pe timpul iernii, cat si pentru asigurarea necesarului de apa calda, a gospodariei.
Pentru cei care detin o casa, personal recomand pompe de caldura aer apa de la Hidrogeofor. O companie romaneasca ce activeaza in acest domeniu din anul 2005. Acestia iti vor executa lucrarea si iti vor oferi garantie 3 ani.

Personal, le consider o buna metoda de economisire a banilor. Pe termen mediu si lung, investitia se va amortiza, fiind un foarte rentabila.

In incheiere va invit sa vizitati site-ul hidrogeofor.ro ca sa va convingeti de utilitatea lor.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.