Magazinele online record de vanzari!

download   Valoarea cumparaturilor din magazinele online, ce activeaza pe piata din Romania, a ajuns la peste 2,8 miliarde de euro in anul 2017. S-a inregistrat, astfel, o crestere de 40% fata de anul 2016, cand vanzarile din comertul online au totalizat 2 miliarde de euro. Aceste estimari sunt facute de principali jucatori din comertul electronic românesc si GPeC.

 

“Anul 2017 a fost un an spectaculos pentru comerţul online românesc, înregistrându-se o creştere semnificativă de aproximativ 40% comparativ cu 2016 şi atingând, astfel, pragul de 2,8 miliarde de euro doar e-tail, fără servicii. Este un salt uriaş care ne arată apetitul tot mai mare al românilor pentru cumpărăturile online şi, mai ales, potenţialul de creştere accelerată a e-commerce-ului autohton. Chiar dacă România nu se ridică încă la nivelul altor pieţe mature din Uniunea Europeană, nu trebuie neglijat deloc ritmul şi potenţialul de creştere care ne poate duce până în 2020 la o piaţă de peste 5 miliarde de euro”, a declarat Andrei Radu, fondator şi CEO GpeC, pentru economica.net

Un exemplu de vanzari record este magazinul online Bricomix.ro, care a avut o crestere a vanzarilor, cu aproximativ 97% fata de anul 2016, pentru piata produselor electronice si electrocasnice.

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.