Transportul auto pe platforma

Transportul auto pe platforma

image1

Transportul auto pe platforma din Europa in Romania se poate face foarte usor, apeland la o firma de incredere! Un astfel de exemplu este Romfour, o firma de transport international de persoane care ofera si servicii specializate de transport auto pe platforma.

Livrarea masinii se va face fara probleme, chiar la adresa clientului. Transportul va fi efectuat pe platforme de diferite dimensiuni de 4, 6 si 8 metri, asigurate cu CMR. Pentru clientii cu parcuri auto, dar si pentru dealeri, Romfour pune la dispozitie servicii de transport cu transportor cu o capacitate destul de mare, pana la 8 autoturisme. Asadar, transporturile mari nu mai trebuie sa fie o grija. Poti astepta linistit platforma Romfour care iti va aduce masinile direct la destinatie. Pe langa acest serviciu, vei putea si inchiria platforme, totul in functie de nevoia de business.

 

Despre calitatea serviciilor Romfour

Un aspect foarte important este accentul pe care Romfour il pune pe siguranta transporturilor dar si pe intretinerea echipamentelor, punand la dispozitia clientilor un personal calificat ce le va veni de fiecare data in ajutor, le va raspunde la orice fel de intrebare si le va oferi cele mai bune solutii.

Daca chiar tu cauti in acest moment o firma care ofera servicii de transport auto pe platforma, fii sigur ca o firma de calitate precum Romfour, bazata pe un profesionalism sporit, este solutia optima.

Ce trebuie sa stii este ca Romfour opereaza curse de transport auto platforma spre 16 tari europene: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Franta, Suedia, chiar si Luxemburg sau Norvegia, Polonia, Slovacia si Suedia.

Alte beneficii: Promptitudinea si siguranta transportului, incarcarea si descarcarea autoturismelor se va face fara probleme si cu o grija sporita. Transportul este asigurat daca vor exista accidente! De asemenea, atat preluarea, cat si predarea autovehiculelor se va face pe baza de proces verbal, dar si de CMR.

Ar trebui sa mai iei in calcul si aspectul conditiilor contractuale. O firma profesionista precum Romfour va tine cont de acest aspect si se va oferi sa respecte aceste conditii. De asemenea, vei beneficia de corectitudine si flexibilitate sporita.

Am remarcat ca in ultima perioada, cererile de transport auto pe platforma au crescut. Iar daca vrei sa afli mai multe despre Romfour, poti intra pe site pentru a vedea care sunt avantajele si beneficiile multiple pe care le ofera. La fel, le poti salva numarul pentru situatii de urgenta in care masina te lasa balta si ai nevoie de servicii de tractari nationale. Acest serviciu este disponibli 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Pentru ambele variante, aici poti gasi numerele de telefon (0740 238 352, 0747 399 735 și 0751 839 386) iar pentru informatii extra, acceseaza pagina din site a celor doua servicii: https://romfour.com/servicii/transport-auto.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.