Atractia fizica dintre doi oameni

Multe dintre relatiile interumane care incep frumos, cu pasiune si atractie reciproca, se transforma in timp in relatii toxice, disfunctionale sau abuzive.
Cauzele care conduc catre acest deznodamand sunt multiple, de exemplu: nepotrivirea la nivel de personalitate si caracter, viziune asupra vietii, valori, aspiratii si stil de viata diferit sau datorita faptului ca atractia fizica este confundata cu iubirea, ca intram in relatii ca sa fugim de singuratate (iar un om insetat este disperat dupa orice picatura de apa), s.a.m.d.
Asa ca unui aleg escorte din Bucuresti. Nu spun ca-i bine, nici ca-i rau. Fiecare are dreptul sa-si aleaga drumul in viata.

 

Atractia fizica dintre doi oameni se bazeaza pe bio-chimie, pe instinctele animalice pe care le avem ca si mostenire genetica. Insa aceasta atractie nu este suficienta pentru ca doua persoane cu neocortex si gandire rationala sa poata avea o relatie functionala.

Odata ce pasiunea este consumata, ceea ce ramane intre cei doi oameni determina calitatea relatiei dintre ei, iar daca inafara de atractia fizica nu mai exista puncte comune si compatibilitate, se naste conflictul, frustrarea, dezamagirea, etc.

Cei doi vor continua sa se lupte unul cu celalalt si cu sine insisi pentru ca sa readuca pasiunea inapoi, insa acest lucru nu este posibil. Daca nu exista compatibilitate, o relatie care s-a bazat doar pe atractie fizica este sortita esecului.

Nu te amagi ca poate se va reintoarce pasiunea, nu mai da sanse peste sanse, nu-ti mai face rau iluzionandu-te ca daca incerci mai mult va fi bine, ca daca te schimbi sau il schimbi pe celalalt va fi ca la inceput.

Inconstientul tau te indeamna sa lupti ca sa obtina din nou acea placere pe care ai trait-o, insa mintea ta rationala stie care este adevarul – asculta de ea!

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.