Cumpărarea primului vibrator. Ghid pentru începători

Cumpărarea primului vibrator. Ghid pentru începători

În ziua de astăzi, cumpărarea primului vibrator este, pe de-o parte, mult mai ușoară ca odinioară. Pe de altă parte, însă, o astfel de experiență poate fi, totodată, și mult mai complicată decât ai crede. Deși, acum, posibilitatea de a face „cumpărături deocheate” din fața laptopului oferă, din start, mult mai mult confort, varietatea atât de mare de jucării sexuale existente pe piață s-ar putea să te pună puțin în dificultate.
Așadar, dacă intenționezi să îți cumperi primul vibrator, iată câteva sfaturi care-ți vor fi de folos:

                                                              Vibrator vs. Dildo

Deși multă lume are tendința de a le confunda, există o diferență între vibrator și dildo, inclusiv în limba engleză. Fac această precizare deoarece, de asemenea, majoritatea consideră că dildo e traducerea în engleză pentru vibrator. Ei bine, nu, nu e, ba dimpotrivă, există și în engleză ambele variante.
Singura diferență dintre ele – și e una foarte simplă – e că vibratorul vibrează iar dildo-ul nu.

                                                            Tipuri de vibrator

Dacă ești pe cale să-ți alegi prima jucărie sexuală, este recomandat ca înainte să te documentezi temeinc în privința tipurilor și modelelor existente în magazinele erotice și în sex-shopurile online. Iată câteva exemple:

Vibratorul rabbit

Denumit astfel datorită asemănării cu un iepuraș, acest tip de vibrator a fost conceput special pentru stimularea simultană a clitorisului și a vaginului.
Totodată, este folosit – și se spune că la fel de eficient – și pentru stimularea intravaginală și anală.
Interesant de știut este că vibratorul rabbit a devenit cunoscut la recomandarea Mirandei, din celebrul serial american Sex and the City, chiar într-unul dintre episoadele primului sezon (1998).
Aproximativ 20 de ani mai târziu, această jucărie sexuală încă se bucură de popularitate în rândul femeilor din întreaga lume! Vei vedea că o găsești foarte ușor în orice sex-shop, în tot felul de mărimi și culori.

Vibratorul remote control

Așa cum îi spune numele, acest tip de vibrator poate fi activat și controlat de la distanță, prin intermediul unei aplicații pentru telefon sau chiar cu ajutorul smartwatch-ului.
Ce este foarte interesant și kinky la această jucărie, însă, e faptul că îți oferă ocazia de a-ți implica și partenerul în joaca ta, oferindu-i lui controlul total al vibratorului chiar și când nu se află lângă tine. Majoritatea sex-shopurilor încadrează acest tip de jucărie în categoria vibratoarelor de lux.

Vibratorul care transmite imagini live

Pe același principiu – și anume acela de a-ți implica partenerul în astfel de momente fierbinți – se bazează și vibratorul care transmite imagini live. Acesta este dotat cu o cameră și câteva leduri care se aprind în timpul folosirii, transmițând imaginile iubitului tău pe webcam. De asemenea, și acesta face parte tot din categoria vibratoarelor de lux.

Vibrator „ultrarealistic”

Acest tip de vibrator este conceput din materiale de ultimă generație, inventate special pentru jucăriile erotice, iar rolul lui este de a-ți oferi o experiență cât mai similară penetrării adevărate din timpul partidelor de sex pe care le trăiești alături de partenerul tău.

Simulator de sex oral pentru femei

O jucărie care, de asemenea, vibrează, dar care funcționează diferit și oferă o altfel de plăcere – cea a sexului oral.
Este prevăzută cu limbi mici și moi, din silicon, are mai multe trepte de intensitate și, folosită în combinație cu o limbă vibratoare, dotată cu pompă care formează vacuum, sensibilizează zona genitală și oferă un orgasm incredibil de intens!

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.