Nevoia de ceasuri de mana in provincie

Nevoia de ceasuri de mana in provincie

La oras, ca la oras, dar in provincie nu se poate fara ceasuri barbati! In oras, din loc in loc sunt plasate ceasuri in parcuri, in gari, chiar si in supermarketuri exista case de marcat care indica ora exacta, la metrou poti cronometra timpul din secunda in secunda, numai in provincie ora exacta este pe cont propriu. Fiecare om al muncii trebuie sa stie la cat iese din casa sa prinda autobuzul, ca altfel nu mai gaseste condica de prezenta si iroseste ziua!

Mijloacele de transport in comun care duc la oras sunt rare, din trei in trei ore, iar dimineata te trezesti la timp numai cu un ceas de mana de calitate, cu cronograf si alarma cum gasesti pe Ceasmania.

Chia daca nu lucrezi la oras, o agenda incarcata se asorteaza cu ceasuri barbatesti. De pilda daca esti tanar, frumos si putin neserios si le dai intalnire celor trei dragute ale tale in acelasi loc si nu ai ceas de mana, risti sa ramai  singur cuc…

Asa notezi in agenda:  la 15, intalnire cu Lenuta, la 17 o vad pe Loredana, la 19 vine Mihaela. Acum sa nu credeti ca doar tinerii lipsiti de grija poarta ceasuri de mana de calitate de pe Ceasmania! Un astfel de obiect responsabilizator  este util si gospodarilor. De exemplu fermierul stie ca la ora 8 ii vin tractoarele la arat si trebuie sa le arate parcelele mecanizatorilor auto, in timp ce la ora 13 vin camioanele sa duca merele la depozite, prin urmare pana atunci trebuie sa fie culese peste 5 tone de fructe.

Totul este programat dinainte si cronometrat, altfel oamenii de la sate ar ramane cu muncile in urma. In provincie timpul pierdut nu se mai poate recupera fiindca livezile si gradinile nu pot astepta.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.