Un ceas nou sau unul second-hand?

Un ceas nou sau unul second-hand?

 

Pentru multe persoane care deja detin un ceas, dupa o vreme este necesara o schimbare, adica achizitionarea unui alt ceas de mana si intervine intrebarea daca sa cumpere un ceas nou sau second-hand. Acelasi lucru se aplica si in cazul persoanelor care vor sa-si cumpere primul ceas si vor un model scump insa nu isi permit unul nou. In ambele cazuri ne sunt prezentate o serie de avantaje si dezavantaje.

Pentru ceasurile barbatesti noi, avantajul este ca acesta este la prima utilizare, si pentru ca este nou avem garantia ca nu a fost modificat in vreun fel si ca va functiona in parametri normali pentru multa vreme. Un alta avantaj este reprezentat de faptul ca in anumite magazine avem parte de o garantie la cumpararea ceasului astfel incat putem repera eventualele daune fara niciun cost si fara probleme.

Un dezavantaj al modelelor de ceasuri barbati noi si probabil singurul este pretul mare, in cazul modelelor de top, un aspect peste care putem trece cu usurinta in cazul anumitor magazine online si chiar si fizice de unde putem achizitiona ceasuri noi in rate ceea ce le face mult mai accesibile dar si reduceri substantiale chiar si de 40% sau 50%.

In cazul ceasurilor second-hand putem spune exista pe cat de multe avantaje pe atat de multe dezavantaje. In primul rand, pretul mai mic decat un ceas nou este factorul care ii determina pe multi oameni sa cumpere un astfel de ceas de mana. Se poate dovedi o investitie buna daca ne facem rost de un ceas care sa functioneze fara probleme si care sa aiba toate componentele originale, fara sa fi fost modificat in vreun fel. Cu toate acestea, alegerea cea mai simpla si mai buna in opinia mea este un ceas de mana nou de care putem fi siguri ca va functiona asa cum vrem.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.