Hestia Junior’s Cup, 11-13 august 2017

1

A doua editie, Hestia Junior’s Cup, se desfasoara anul acesta în orașul de pe malul Dunarii, in perioada 11-13 august 2017. Întrecerea este bazată pe două grupe 2007-2008 și 2009-2010 și se desfășoară la fel ca și anul trecut pe două terenuri sintetice în Calarasi. Pentru „grupa mică„, organizatorul, Hestia Hotel din Călărași pune la dispoziție baza sportivă din „Parcul Dumbrava, un teren sintetic cochet cu vestiare și nocturnă. Pentru echipele înscrise la categoria 2009-2010, un alt partener al competiției, clubul de fotbal Dunărea Călărași va pune la dispoziție terenul sintetic amplasat în incinta complexului sportiv municipal.

Competiția este organizată de Hestia Hotel Călărași, avand ca parteneri, Federația Română de Fotbal, Direcția Județeană de Tineret și Sport Călărași, Asociația Județeană de Fotbal și AFC Dunărea Călărași. De asemenea, în acest an s-au implicat și instituțiile publice locale: Primăria Călărași și Consiliul Județean Călărași. Organizatorii au pregătit pentru anul acesta premii surpriză pentru cei mici. Pe lângă cupe, diplome, medalii, tricouri și premii în bani, oferite de Hestia Hotel și Direcția Județeană de Sport și Tineret Călărași, Federația Română de Fotbal și AJF Călărași au anunțat că vor contribui la premiile puse în joc anul acesta la ediția a 2-a.

Echipele din acest an care participă la Hestia Cup 2 sunt următoarele:

Academia Hagi, FCSB, Luceafărul Brăila, CS Slobozia, Farul Constanța, Academia Farul 2008, Atletic Junior, Delta Tulcea, CS Năvodari, Delta Tulcea, Viitorul Călărași, AFC Dunărea Călărași, Portul Călărași, Sport Team Călărași.

sursa: editia.ro

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.