Eurosport, lider al transmisiunilor sportive

Eurosport, lider al transmisiunilor sportive si-a consolidat aceasta pozitie si pe piata ciclismului, fapt consemnat odata cu transmisiunile live, ale Turului Frantei 2017.

2133078-44618970-2560-14402017, a fost primul an in care Turul Frantei a fost transmis integral. Fiecare minut din toate cele 21 de etape, au putut fi urmarite de telespectatorii Eurosport, dar si de utilizatorii platformei online Eurosport Player. Pe parcursul a trei saptamâni de competitie, au fost de 25 de ore, in plus fata de anul 2016.

Audienta medie inregistrata de Eurosport a fost de 785,000 (in 10 tari : Germania, România, Polonia, Regatul Unit, Suedia, Olanda, Danemarca, Italia, Norvegia si Spania) pe parcursul celor 21 de etape, asta ducand la o crestere cu 10% fata de anul 2016.

Cu o medie de 1.2 milioane de telespectatori, etapa a 13-a, a regalului ciclistic din Franta, cea de la Saint-Girons la Foix, de Ziua Naionala a Frantei, a consemnat cea mai mare audienta a unei etape din 2013 încoace.

Fanii ciclismului din tara noastra au contribuit si ei realizare. A fost cea mai urmarita editie, din 2009 încoace, cu o cresterea de 6%, fata de 2016.

Directorul General al Eurosport, Peter Hutton, a declarat la sfarsitul editiei: „Am fost copleșiți de numărul de mesaje venite de la fani pe întreg continentul, mesaje de susținere a transmisiei Turului Franței din acest an. Aceste cifre sunt dovada acestor sentimente.”

„La Eurosport credem cu fermitate că suntem Gazda Ciclismului și dorim nu numai să arătăm ce se întâmplă, ci și de ce se întâmplă. Fie că este vorba de analize ale experților noștri sau de conținut de genul excelentelor explicații sportive, dorim să avem toate unghiurile acoperite.”

Eurosport va continua sa transmita cele mai importante competitii de ciclism si va acoperi, prin noul contract, in intregime toate etapele din Turului Frantei, pentru următorii 6 ani.

 

sursa: eurosport.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.