Receptia din cadrul firmei, cartea de vizita a firmei

 

Receptia din cadrul firmei, cartea de vizita a firmei

Prestigiul unei firme nu este garantat doar de profesionalismul celor care lucreaza in cadrul acesteia ci si de modul in care arata birourile ori receptia firmei. Avand in vedere ca unele firme ignora acest ultim aspect, in continuarea acestui articol voi oferi cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont in momentul in care amenajezi receptia firmei pe care o detii.
Modul in care arata din punct de vedere al curateniei este primul lucru de care trebuie sa tii cont in momentul in care vine vorba despre sala de asteptare a unei firme. Avand in vedere ca aceasta incapere este frecventata periodic in timpul programului de lucru, curatenia, ordinea si mirosurile placute sunt ingrediente esentiale pentru o sala de asteptare ce isi respecta clientii.
Cromatica utilizata este un alt criteriu foarte important de care trebuie tinut cont in momentul in care se amenajeaza sala de asteptare. Pentru un grad cat mai ridicat de relaxare si confort din punct de vedere psihic, culorile utilizate in decorarea receptiei trebuie sa fie cat mai calde, nu foarte stridente si deranjante din punct de vedere optic. Culorile inchise si in special negrul trebuie evitate atunci cand vine vorba despre decorarea salii de asteptare deoarece aceste culori trnasmit un mesaj negativ si agita din punct de vedere psihic.
Avand in vedere ca vorbim despre modul in care trebuie amenajata o sala de asteptare, mobilierul din cadrul acesteia este un criteriu ce trebuie tratat cu foarte mare seriozitate.

Mobila birou utilizata in cadrul unei receptii trebuie sa fie cat mai eficienta din punct de vedere al functionalitatii dar si sa aiba un aspect placut, elegant si sa contina doar piese de mobilier ce sunt utile in cadrul unei receptii. Un astfel de mobilier poate fi achizitionat prin intermediul celor de la Moff.ro, acestia fiind numarul 1 atunci cand vine vorba despre producatori de mobila birouri.
Nu in ultimul rand, modul in care este iluminata receptia trebuie avut in vedere deoarece gradul de iluminare conteaza foarte mult in modul in care este perceputa incaperea si implicit firma. Lumina naturala trebuie sa fie cat mai multa iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, lumina artificiala trebuie sa compenseze lipsa luminii naturale.
Acestea sunt in concluzie cateva dintre cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii cont in momentul in care amenajezi receptia firmei pentru a obtine o receptie cat mai primitoare si relaxanta.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.