Peter Sagan, spune adio!

Peter Sagan, câștigătorul tricoului verde în ultimele cinci ediții ale Turului Franței a fost descalificat din Marea Buclă. La finalul etapei de ieri din Turul Franței, Peter Sagan a fost implicat într-un incident nefericit în care a fost angrenat Mark Cavendish.

În încercarea sa de a trece de Sagan la sprint, Cavendish a primit un brânci din partea slovacului și a căzut. În incidentul dintre cei doi, au fost angrenați și Ben Swift și John Degenkolb. În primă instanță, Peter Sagan a încheiat ziua pe locul al doilea, în urma lui Arnaud Demare, dar, imediat după festivitatea de premiere, dublul campion mondial a fost penalizat drastic de comisia tehnică a Marii Bucle.

După proba video, Sagan a fost oficial descalificat din Turul Franței din cauza folosirii neregulamentare a cotului pentru a împinge un alt rutier la sprint. Mark Cavendish a fost transportat la spital pentru o vizită medicală. Din fericire, britanicul nu a suferit răni majore, dar, nu se știe dacă va continua mâine.

Turul Franței continuă mâine cu etapa a cincea, prima cu final în ascensiune. Startul se va da la ora locală 13, de la Vittel, iar finish-ul va avea loc după 160.5 kilometri la La Planche des Belles Filles.

 

sursa ciclism.ro

Un gând despre “Peter Sagan, spune adio!

  1. Peter Sagan a fost descalificat și nu va mai lua parte la Turul Franței în acest an după incidentul din finalul etapei a 4-a.
    Inițial organizatorii Le Tour de France îl penalizaseră cu 30 de secunde și 80 de puncte în clasamentul tricoului verde pe campionul mondial, dar în urma unei analize mai profunde a accidentului cauzat de slovac, acesta va părăsi competiția.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.