Tigla metalica pentru un acoperis trainic si estetic

Orice locuinta rezidentiala de tip casa sau vila trebuie sa aiba un acoperis cu care sa se mandreasca, deoarece acest element este vizibil de la distanta si este, poate, primul spre care ni se indreapta privirile. Asadar, in calitate de viitor proprietar al unei case, trebuie sa va ganditi serios la materialul din care va fi realizata invelitoarea pentru acoperis, precum si la restul componentelor acestuia: folia anticondens, capriori, accesorii, jgheaburi si burlane si sisteme de fixare. Tigla metalica este un material cu o uimitoare rezistenta, perfect pentru noile acoperisuri, dar si pentru proiectele de renovari.

Printre avantajele oferite de gama de tigla metalica model clasic, merita sa amintim durabilitatea foarte buna, care se intinde chiar si pana la 50 de ani, rezistenta sporita la intemperii si nu in ultimul rand, estetica eleganta si moderna asigurata de profilele lucioase sau cu aspect mat, in functie de preferinte.

Proprietatile principale ale tiglei metalice:

  • Rezistenta foarte buna sub presiunea zapezii
  • Gratie greutatii foarte reduse pe mp comparativ cu alte solutii pentru acoperis, rulourile de tigla nu solicita structura acoperisului sau a casei
  • Va ajuta sa economisiti, datorita costurilor scazute
  • Montaj facil, realizat in timp scurt
  • Nu favorizeaza formarea muschilor
  • Necesita o minima intretinere.

In calitate de distribuitor autorizat de solutii de tabla si tigla pentru acoperis, echipa Civeflor va indeamna sa alocati timp pentru o verificare anuala a acoperisului, pentru o durata extinsa de viata a acestuia! Gama noastra diversificata de modele de acoperis din tigla metalica va permite sa optati fie pentru profile de tigla metalica semilucioasa de diferite grosimi fie pentru tigla metalica mata, disponibile pe o varietate bogata de culori. Astfel, puteti oferi locuintei personale infatisarea la care visati.

Pentru fixare se folosesc suruburi autofiletante amplasate pe structura de rigle din lemn puse  perpendicular si de-a lungul pantei, astfel incat sa rezulte la final o invelitoare trainica, cu un grad ridicat de etanseitate.

In ceea ce priveste tehnologia pentru crearea acestui material, ea se bazeaza pe otel zincat la cald, pe un design cu prindere reciproca si este protejata contra coroziunii, pentru o buna mentinere a culorii initiale.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.