Masini de inchiriat pentru nunti si ocazii festive

Deoarece anumite evenimente precum nunti, botezuri, zile de nastere, diferite serbari si petreceri pot ocupa un loc important in viata dumneavoastra, merita sa le acordati toata atentia, punand la punct cele mai mici detalii. Un aspect semnificativ il constituie si transportul invitatilor, al familiei sau prietenilor pana la destinatia unde urmeaza a se desfasura o masa festiva, un banchet sau alt tip de sarbatoare, solemnitate etc.

In vederea obtinerii celor mai avantajoase servicii de transport rent-a-car, firma noastra va pune la dispozitie inchirieri de lux BMW X6 in Bucuresti. Autoturismele din parcul nostru auto pot fi preluate si direct de la aeroportul „Henri Coanda” din Otopeni, in acest caz un membru al echipei prezentandu-se cu cheile automobilului la ora si data specificate de client via rezervarea online sau telefonic. BMW X6 poate fi masina de inchiriat perfecta, dispunand de eleganta coupe-urilor combinata cu un aer sportiv si rezistenta unui SUV. Indiferent de conditiile meteo, se bucura de o excelenta stabilitate si tractiune. Iar daca performantele nu sunt neaparat primul criteriu (in orice caz, este echipata cu motor BMW TwinPower Turbo extrem de puternic) atunci cand intentionam sa participam la un eveniment monden sau alt tip de festivitate, ci ne intereseaza mai degraba aspectul exterior si interior, ne putem baza cu incredere pe aceasta masina conceputa de constructorul german pentru o extraordinara mobilitate. Interiorul ultra-modern poate fi descris printr-un echilibru si o armonie perfecte a contrastelor, intrucat exista suprafete luminoase si intunecate redate prin materiale de calitate premium. In plus, ornamentele confectionate din piele ce fac parte din echipamentul standard transmit o eleganta desavarsita. Nici modelele de masini de inchiriat BMW X5 nu lipsesc din oferta parcului nostru rent-a-car. De asemenea, va punem la dispozitie scaune pentru copii in mod gratuit, in cazul in care aveti nevoie!  

Va sfatuim sa nu lasati pe ultima suta de metri inchirierea de autoturisme pentru diferite evenimente, in special in perioadele de varf cand au loc cele mai multe nunti, pentru a evita stresul si pentru a dispune de cele mai bune oferte. Optand pentru serviciile noastre de inchirieri auto in Bucuresti, puteti avea parte de experiente deosebite, deplasari confortabile si oferte avantajoase!

Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.